Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiaknak tényleg rögtön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak tényleg rögtön ez jön le?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok. Eredetileg sportosan öltözködtem, de még a mai napig is inkább a kényelmesebb viselet híve vagyok, viszont egyre inkább nőiesebb. Főiskolán kezdtem el inkább ezt a vonalat követni. Bulizni, beülni valahova inkább miniruhába mentem, magassarkúba és csak bunkó pasik találtak meg. A normálisabbja elkerült. Mindig is mondtam, hogy biztos a természetem kicsit szókimondóbb és ezt nem kedvelik a pasik. Aztán 20 évesen lett barátom, Vele régebb óta bonyodalmas volt a kapcsolatunk, de végül összejöttünk. Elmondása szerint kihívóan öltözködöm (nem villogtatva), nagyon magabiztosan viselkedem (a mozgásom is ezt sugallja) és ehhez még hozzájárul az, hogy mindenről van véleményem és nem vagyok olyan... jóezígyis lány... és nem vagyok olyan, hogy mindig csak a jót mondom el az illetőről, hanem a hibáit is. És szerinte ezek váltották ki a pasikból azt, hogy csak egy éjszakára lettem jó nekik, mert ha jobban megismertek volna, akkor nem ez lett volna a vélemény. Csak hát én is olyan vagyok, hogyha egyszer elvágja magát valaki, akkor nehéz a visszaút és inkább elzárkózom tőle, tehát ha csak szexre akart volna vinni a pali, következőnek nem is reagáltam rá. Volt műkörmöm és póthajam is. Ennyire el kell rögtön ítélni azokat a lányokat, akik kicsit szeretnek magukra adni? Rögtön az jön le, hogy huuu mekkora k**va? Én 3 éve vagyok együtt a barátommal, lediplomáztam, elvezetek egy háztartást, mellette dolgozok is. A barátom nem gazdag egyáltalán, együtt szedjük össze magunkat.

Miért kell rögtön előítéletesnek lenni azokkal a lányokkal, akik kicsit foglalkoznak a külsejükkel is?

2015. aug. 13. 17:07
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ítél téged el senki és egyáltalán nem a póthajon van itt a hangsúly, vagy egy -feltételezem- ízléses miniruhán, ha valakit meg lehet d.ugni, azt meg is fogják, ha rondább, akkor is, ha jó nő, akkor pláne. Ennyiről szól ez a sztori, nem tudom min vagy meglepődve.
2015. aug. 14. 12:40
 42/45 anonim ***** válasza:
39: Ha még csak valami hülye, rögeszmévé sarkított életigazságba kapaszkodnál, mint sok itteni "sokat tapasztalt férfi", de neked még következetes véleményed sincs, egyik pillanatban védsz egy viselkedést, másikban támadod. Szerinted nem bunkóság előítéleteket vágni mások szemébe, de ha rád húznak egyet ismeretlenül, demonstrációként, hogy milyen érzés az, már megy is a jelentés, támadod a felszínes embereket, de hogy ki is felszínes, az miből állapítod meg? Az emberek külsejéből természetesen. Nemhogy a gerendát nem veszed észre a saját szemedben, hanem egy komplett lakóparkot. Ha csak trollkodásból csinálnád, akkor egyszerűen idegesítő lenne, de így, hogy még komolyan is veszed magad, elég szomorú. Nyugi, egy percig sem vártam, hogy törődj a véleményemmel, hisz az is teljesen hidegen hagy, hogy minden egyes megnyilvánulásoddal magadat járatod le egyre jobban. Élj boldogan a keserű kis álomvilágodban amíg jól esik, csak ne várd el, hogy mások asszisztáljanak hozzá és bólogassanak a hülyeségeidnek
2015. aug. 15. 00:30
 43/45 A kérdező kommentje:

57%: Már bocsánat, de én nem 2m-es műkörömmel szaladgálok, mivel én egy gyárban dolgozok és nem tudnék úgy fogni. Hja és igen, szoktam veteményezni, ültetni és bármit megtudok vele csinálni. Ebből a szempontból is bőven látszik, hogy tudatlan vagy! Más nőnek a természetes körme is ilyen nagyságú, én nem tudom megnöveszteni, mert vékony a körmöm és nem tudom megerősíteni. Szerettem volna, ha nem törik be állandóan! Mielőtt valamit írsz, tájékozódj! Ne aggódj, műkörömmel is nyugodtan mehetsz-jöhetsz! Ha tudnád hány falusi csináltat műkörmöt anyukám.... :D Azért, mert adok egy kis pluszt magamra, még ugyanaz az ember maradok és nem felszínes, pénzes leányzó! :)

74%: Nekem nem nem tetszik a válasz! Én elfogadom, ha én hibázok és be is vallom, mint minden normális ember! Viszont nem tudom ezek a dolgok miért számítanak hibának! Mivel semmit nem rontottam el, másnak és magamnak sem okoztam kárt! Viszont ebből fakadóan (mivel így alkotnak eleve hamis képet egy másik lányról) nem értem miért nem érzik magukat hibásnak, hisz ezeknek semmi köze a személyiséghez és nem is tudják, hogy milyen volt az életútja, csak találgatnak és valótlan dolgokat állítanak!Szóval kicsit gondolkozz el, mert két abszolút eltérő dolgot hasonlítottál most össze!

72%: Én külső alapján levonok egy alap véleményt nyilván.Attól függetlenül nem fogok tőle elzárkózni és rögtön elítélni, hanem adok a barátságunknak vagy a jó viszonynak egy esélyt! Attól, mert valaki tetőtől-talpig, fülétől a farkáig tele van tetkóval, még lehet jó ember! Ha tele van piercinggel, ha kék hajjal szaladgál: van róla véleményem, de ettől függetlenül nem fogom kitalálni, hogy ő milyen ember és ez bunkóság is lenne! Hisz ezektől még lehet jó vagy rossz ember is, ezért kell megismerni! Ha nem rögtön azzal kezdenétek, hogy ez undortó, az visszataszító, amaz meg túl mű, a negyedik meg otromba, akkor most nem írnátok ide ilyen badarságokat! Sok ember itt rontja el, hogy külsőségek alapján ítél, aztán meg jöttök ide sírni, hogy egy normális nő sincs! Volt már barátnőtök, aki hülye volt, nem volt műkörme, műhaja, se semmi ilyenje? Normális volt? Megcsalt? Képzeljétek, műköröm, póthaj nélkül is lehet valaki rossz egy párkapcsolatban! :)

2015. aug. 16. 09:19
 44/45 anonim ***** válasza:

43: ? Én amellett érveltem, hogy az alapján előítéleteskedni, hogy valaki "túl sokat" ad a külsejére, pont ugyan olyan, mint az alapján, hogy túl keveset, nem értem, hogy mivel bántottalak meg. Azt meg egész biztos nem írtam, hogy túl mű lenne bárki, meg amiatt sem sírtam, hogy nincs normális nő. Vagy már hetvenkettesből is több van?

2015. aug. 16. 17:05
 45/45 A kérdező kommentje:
Bevallom, én tévedtem most. Csak átfutottam az utolsó kommenten, mert sietnem kellett és reagálni szerettem volna ezekre. Bocsánat. Szóval igen, igazad van :)
2015. aug. 17. 16:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!