Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiaknak tényleg rögtön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak tényleg rögtön ez jön le?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok. Eredetileg sportosan öltözködtem, de még a mai napig is inkább a kényelmesebb viselet híve vagyok, viszont egyre inkább nőiesebb. Főiskolán kezdtem el inkább ezt a vonalat követni. Bulizni, beülni valahova inkább miniruhába mentem, magassarkúba és csak bunkó pasik találtak meg. A normálisabbja elkerült. Mindig is mondtam, hogy biztos a természetem kicsit szókimondóbb és ezt nem kedvelik a pasik. Aztán 20 évesen lett barátom, Vele régebb óta bonyodalmas volt a kapcsolatunk, de végül összejöttünk. Elmondása szerint kihívóan öltözködöm (nem villogtatva), nagyon magabiztosan viselkedem (a mozgásom is ezt sugallja) és ehhez még hozzájárul az, hogy mindenről van véleményem és nem vagyok olyan... jóezígyis lány... és nem vagyok olyan, hogy mindig csak a jót mondom el az illetőről, hanem a hibáit is. És szerinte ezek váltották ki a pasikból azt, hogy csak egy éjszakára lettem jó nekik, mert ha jobban megismertek volna, akkor nem ez lett volna a vélemény. Csak hát én is olyan vagyok, hogyha egyszer elvágja magát valaki, akkor nehéz a visszaút és inkább elzárkózom tőle, tehát ha csak szexre akart volna vinni a pali, következőnek nem is reagáltam rá. Volt műkörmöm és póthajam is. Ennyire el kell rögtön ítélni azokat a lányokat, akik kicsit szeretnek magukra adni? Rögtön az jön le, hogy huuu mekkora k**va? Én 3 éve vagyok együtt a barátommal, lediplomáztam, elvezetek egy háztartást, mellette dolgozok is. A barátom nem gazdag egyáltalán, együtt szedjük össze magunkat.

Miért kell rögtön előítéletesnek lenni azokkal a lányokkal, akik kicsit foglalkoznak a külsejükkel is?

2015. aug. 13. 17:07
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
37%

Itt senki nem volt bunkó, kedves kérdező. Mindenki őszintén leírta a véleményét.

Nálam a póthaj, műköröm hatalmas negatívum. Én még nem tapasztaltam olyat, hogy normális csaj hordta volna őket, de lehet, hogy te vagy a kivétel. Ami nagyon negatív lehet, az a nagyon magabiztos, szókimondó viselkedés. A nők itt szinte soha nem tudják hol a határ, és egoista, bunkó, flegma, nagyképű benyomást fognak kelteni. Lehet, hogy te nem ilyennek gondolod magad, de ezt sugárzod kifelé. Én férfiként egy megértő, kedves, aranyos, empatikus lányt keresek, aki megvigasztal ha szomorú vagyok és szeret engem, nem pedig egy egókirálynőt, aki a szememre hánytorgatja a hibáimat, amikkel egyébként tökéletesen tisztában vagyok.

Ó és még valami, te a külsőddel vonzod a bunkókat. Egy normális férfi viszont rühelli a kihaénnem világ császára nagypofájú keménygyerekeket, ha ilyenek társaságában vagy, akkor biztosan élvezed, legalábbis én társaságban ezt szűrném le, tehát neked a bunkóság imponál, ennek megfelelően oda sem megyek hozzád, ráadásul a bunkókkal én nem állok le vetélkedni.

Ó és attól, hogy valaki tud kapálni, meg nokedlit szaggatni, még elfelejtheti, hogy honnan jött... Bocsi kicsit kusza lett, nekem amit leírtál az alapján ezek voltak az első gondolataim.

2015. aug. 13. 18:18
 22/45 anonim ***** válasza:

21-es vagyok, ketten vagyunk 59 százalékkal, nekem az előző az első kommentem, félreértések elkerülése végett.

Ó és 25F

2015. aug. 13. 18:19
 23/45 anonim ***** válasza:
30%
20: Tudod a nyalás meg a beszólás között van egy átmenet, amit úgy hívnak, hogy befogom a pofám. Senki nem kötelez rá, hogy bármit is mondj valakinek, akinek a megjelenéséből/viselkedéséből és a saját tapasztalataidból valószínűsíted, hogy nem kedvelnéd, egyszerűen keresztülnézhetsz az ilyen embereken és foglalkozhatsz a saját dolgoddal, ilyet én is szoktam. Ha viszont jogodnak érzed, hogy 0 ismeretséggel mögöttetek közöld valakivel, hogy ribinek tartod, mert műkörbe van, akkor nem kell csodálkozni, ha a herezacsid egy cipősarokra tűzve végzi - én a magam részéről még szurkolni is fogok ezért, mert nem bírom a szart sem érő, arrogáns nyomorékokat, ami jól megalapozott élettapasztalatom szerint te is vagy :)
2015. aug. 13. 18:22
 24/45 A kérdező kommentje:
Azért a viszket a tenyerem és a felpofozós nem bunkó ugye? És aki rögtön általánosít, az szerintem bunkó :) Márpedig itt rögtön elítélnek, mert hordom ezeket, pedig nem is ismernek :) Úgyhogy de, voltak bunkó hozzászólások! :) Az, hogy negatív a tapasztalat, mg nem jelenti azt, hogy ne lennének normálisak is köztük! Sok rendes lány él műkörömmel, így nem is értem miért nem látjátok a kivételeket. Talán mert a fesztiválokon, bulikon inkább ezek adják oda magukat, ezeket látjátok, de amelyik szerényebb "műkörmös", már rögtön szürke kisegér. De ezt hogy csináljátok? Megismertek egy lányt, ha van műkörme, már rögtön felejtős, ha póthaja van, hozzá se szóltok? :D Én nem vagyok flegma. Szomorú, hogy néhány ember összekeveri a szókimondóságot a flegmasággal, holott a kettő nem ugyanaz. És nem bunkón szoktam elmondani a véleményem :)
2015. aug. 13. 18:24
 25/45 anonim ***** válasza:
#23: ezzel csak magadat minősíted. Jelentve vagy.
2015. aug. 13. 18:24
 26/45 A kérdező kommentje:
#25: Te is magadat minősítetted 1-2 hozzászólással, így oda-vissza hat! :) Ő kicsit elengedte magát szókimondóságilag, Te pedig kicsit szűk látókörű vagy és előítéletes.
2015. aug. 13. 18:27
 27/45 anonim ***** válasza:
25: Helyes, ezek szerint mégis egy véleményen vagyunk, ami a korábbi tapasztalatok alapján történő elhamarkodott véleménynyilvánítást illeti :)
2015. aug. 13. 18:29
 28/45 A kérdező kommentje:
Ki írta azt, hogy én nem tudok szeretni és nem vagyok megértő plusz nem vígasztalok? Hja a műkörmöm és a póthajam. Hja és hogy elmondom, ha hibázol :D
2015. aug. 13. 18:29
 29/45 anonim ***** válasza:
Két 59%-os van, én nem írtam műkörmökkel kapcsolatosan problémát. Sem a póthajasat. Úgyhogy fogd vissza a frusztrációdat #23-as, mert az emberek el fognak kerülni téged.
2015. aug. 13. 18:32
 30/45 A kérdező kommentje:
Az, hogy leírod a véleményed, semmi baj. Arról az oldalról is van egy vélemény, és a másikról is, tapasztalatok is... csak nem értem miért nem lehet esélyt adni nekik. Szimpla mű dolgokért felejtősek és nem azért, mert kritikán aluliak, nem önmagukért nem közelednek feléjük, szimpla külsőségek alapján. Szerintem ez így nem logikus.
2015. aug. 13. 18:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!