Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiaknak tényleg rögtön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak tényleg rögtön ez jön le?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok. Eredetileg sportosan öltözködtem, de még a mai napig is inkább a kényelmesebb viselet híve vagyok, viszont egyre inkább nőiesebb. Főiskolán kezdtem el inkább ezt a vonalat követni. Bulizni, beülni valahova inkább miniruhába mentem, magassarkúba és csak bunkó pasik találtak meg. A normálisabbja elkerült. Mindig is mondtam, hogy biztos a természetem kicsit szókimondóbb és ezt nem kedvelik a pasik. Aztán 20 évesen lett barátom, Vele régebb óta bonyodalmas volt a kapcsolatunk, de végül összejöttünk. Elmondása szerint kihívóan öltözködöm (nem villogtatva), nagyon magabiztosan viselkedem (a mozgásom is ezt sugallja) és ehhez még hozzájárul az, hogy mindenről van véleményem és nem vagyok olyan... jóezígyis lány... és nem vagyok olyan, hogy mindig csak a jót mondom el az illetőről, hanem a hibáit is. És szerinte ezek váltották ki a pasikból azt, hogy csak egy éjszakára lettem jó nekik, mert ha jobban megismertek volna, akkor nem ez lett volna a vélemény. Csak hát én is olyan vagyok, hogyha egyszer elvágja magát valaki, akkor nehéz a visszaút és inkább elzárkózom tőle, tehát ha csak szexre akart volna vinni a pali, következőnek nem is reagáltam rá. Volt műkörmöm és póthajam is. Ennyire el kell rögtön ítélni azokat a lányokat, akik kicsit szeretnek magukra adni? Rögtön az jön le, hogy huuu mekkora k**va? Én 3 éve vagyok együtt a barátommal, lediplomáztam, elvezetek egy háztartást, mellette dolgozok is. A barátom nem gazdag egyáltalán, együtt szedjük össze magunkat.

Miért kell rögtön előítéletesnek lenni azokkal a lányokkal, akik kicsit foglalkoznak a külsejükkel is?

2015. aug. 13. 17:07
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

Tudod a műkörömmel és műhajjal egy felszínes, külsőségekre alapozó képet mutatsz magadról. És ne legyünk előítéletesek, mind láttunk már plázacicát tudjuk milyenek, amikor tudatosan hozzájuk hasonlóan öltözködsz, nézel ki, akkor felvállalod az előítéleteket is. Kisarkítom kicsit az esetet, ha én mondjuk raszta hajat csináltatok nem lepődök meg azon, ha egy buliban mellém lép valaki és megkérdezi azt, hogy nincs e kedvem füvet venni, mert a raszta hajhoz az emberekben benne van ez az előítélet. Másik példa ha megjelenek egy szórakozóhelyen full rózsaszínben olyan nagyon nem szabad azon csodálkoznom, hogy X pasi felkér táncolni, mert úgy öltöztem, mint egy meleg.

Egyébként a műköröm olyan szempontból sem szimpatikus, hogy rohadtul nem tudom elképzelni ahogy műkörömben gyomlálod a veteményest, ha már falusi származás, azt sem tudom elképzelni, hogy műkörömben valaki normálisan gépel, kicsit utal az azt hordó illető munkához történő hozzáállására is. A munka minősége le van sz.rva a szépség a lényeg... megjegyzem a természetes szerintem szebb.

2015. aug. 13. 18:39
 32/45 anonim ***** válasza:
Amúgy meg esély... Ha tudnád én hányszor nem kaptam esélyt arra, hogy bebizonyítsam, hogy egy humoros, jófej, intelligens, művelt srác vagyok. Nem voltam, az a tipikus harsány, részegen ordibálós, kötözködős, csipkelődős keménycsávó. Ráadásul nem vagyok magas, kigyúrt agresszív külsejű egyén sem, és a lányok el is könyveltek szerencsétlen nyomorult vesztesnek... Esélyt sem kaptam. Aztán meg érettségi találkozón láttam a megdöbbenést az arcokon, a lányok arcán, amikor megtudták, hogy miket értem el az életben.
2015. aug. 13. 18:43
 33/45 anonim ***** válasza:
38%

29: Engem meg nem érdekel a másik ötvenkilences, a 20. válaszra reagáltam, amit írtam arra vonatkozik. Azt írod, nem bunkóság elmondani az élettapasztalatunkra alapuló véleményünket, szerintem viszont kimeríti a bunkóság fogalmát közölni valakivel, hogy "a műkörmös lányok, akiket eddig ismertem, k**vák voltak, szóval te is biztos az vagy", márpedig egynéhány válaszoló itt egyszerűen ezt írta, anélkül, hogy bármit is tudna személyesen a kérdezőről. Egy dolog az előítélet, mindenkinek van, néha még hasznos is, ha azt kell kiválogatni, hogy kivel állunk szóba, de szerintem ha már leállunk kommunikálni valakivel, akiről valami negatív előítéletünk van, akkor a minimum dolog nyitva hagyni a lehetőséget, hogy vele kapcsolatban talán tévedtünk, és nem beskatulyázni ilyennek vagy olyannak, amíg nincs vele semmi mélyebb személyes tapasztalatunk. Amennyire megfigyeltem, általában a saját megkeseredettségüket arroganciával kompenzáló emberi roncsok szenvednek mindentudás-komplexusban, és érzik magukat felhatalmazva, hogy ne csak beskatulyázzanak bárkit minimális infirmáció alapján, de ezeket az előítéleteket még az illető szemébe is mondják. Én is ezt demonstráltam, amikor az alapján az egy megnyilvánulásod alapján besoroltalak ebbe az embertípusba, amihez nyilván nem volt meg a kellő alapom, de talán végiggondolhatnád, hogy amiatt a viselkedés miatt jelentetted a válaszom, amit épp te védtél.

"mert az emberek el fognak kerülni téged." > :) A magadfajták? Ígérd meg.

2015. aug. 13. 18:48
 34/45 anonim ***** válasza:

31: Engedelmeddel lefordítom és kivonatolom ezt a szövegfalat:

"Nem kedvellek, mert túl sokat adsz a külsőségekre... Hogy honnan tudom? Néztél már tükörbe?"

Ezzel a logikával pont olyan sekélyes és külső-orientált vagy, mint bármelyik plázacica, csak épp nálad negatívum az, ami náluk pozitív. Azt mondod, hogy aki plázacicaként néz ki, az felvállalja az előítéleteiket is, de azt is mondhatnád, hogy ha nincs felfújva valaki szája és melle, meg nem szolizik, akkor ne csodálkozzon, hogy nem kell senkinek. Egyszerűen nincs semmi különbség.

2015. aug. 13. 18:54
 35/45 anonim ***** válasza:
100%

Döbbenten olvasok itt 1-2 kommentet.

Én csak annyit nem értek, miért kell általánosítani. Másról sem szól ez az oldal. Itt speciel a műköröm-műhaj kombóról alkotott véleményeket értem.

Azt beismerem, hogy azok a lányok, akikre ránézel és az első szó, ami eszedbe jut: igazi p*icsa/r*ibi, azokon a lányokon sokszor látható műköröm és póthaj, DE! Például nem mindegy, hogy a csajnak 20 centis karmai vannak-e. Az már nagyon sok, amikor konkrétan fogni nem tud vele akkora. Az már ön és közveszélyes. Simán kiszúrod vele valaki szemét...

Nekem is van műkörmöm, és hogy miért? Mert szeretem és tetszik, mert nincs kedvem 2 naponta lemosni és lakkozgatni magamnak a körmöm + magamnak nem is tudom szépen megcsinálni. Ezért van műkörmöm, de nem karmaim vannak, kis picik, teljesen szolid. És nem, nem érzem magam ettől r*ibancnak.

A másik a póthaj. Mostanában már olyan profin meg tudják csinálni, hogy észre sem lehet venni, hogy póthajad van. Van egy ilyen ismerősöm, csak onnan tudtam meg, hogy megjegyeztem milyen szép hosszú a haja. Mondta, hogy póthaj. Nagyot pislogtam. Őszintén megmondva én is szeretnék felrakatni, ugyanis egy genetikai betegség miatt már vagy 4 éve nem nő a hajam, vagyis nőtt, 4-5 év alatt szerintem 10 centit. És imádom a hosszú hajat. De ez most mellékes, tehát ezzel az egésszel is csak azt akartam kifejezni, hogy nem kéne rögtön elítélni azt a lányt, akinek póthaja van. Nem ez határozza meg a személyiségét.

És igen, van különbség műkörmös&póthajas és műkörmös&póthajas lány között is. Míg egyikre ránézel és lerí róla, hogy egy ordas nagy r*ibi, mert a karma 3méteres, fel van rakva divatból 2 szál seggig érő póthaj, a szoknyából épphogy a segge nincs kint, a melle ki van pakolva... Na igen, az ilyenről nem csodálom, ha ezek a negatívumok jönnek elő. Általában ez be is szokott igazolódni, hogy valóban nagy r*ibi a csaj.

De lehet ezt sokkal szolidabban és finomabban is tálalni.

Az meg hogy egy lány szókimondó és van önálló véleménye és gondolatai.. Hát igen, ez sok pasinak nem jön be, mert nem tudják dróton, kedvükre ráncigálni a csajt. Ezek a tulajdonságok inkább pozitívak, semmint negatívak.

2015. aug. 13. 19:48
 36/45 anonim ***** válasza:
84%

A ferfiak alszent, sunyi kis fergek.

Az exem, es azok haverjai anno folyamatosan beszoltak, hogy "nez ki a kormom, csinaltassam meg, meg mert rondak"(atlagos pasikrol volt szo, bennuk semmi extra nem volt!), persze nem csak ok , hanem tobben megjegyeztek es nagy reszuk ferfi volt.

Magam is eszrevettem, hogy nem volt egy szep latvany, mert ragtam a kormom. Most, hogy legalabb igenyes es szeo ki vagyok kialtva ribinek...:DD

Elmehettek a...

2015. aug. 13. 20:20
 37/45 anonim ***** válasza:

Kedves előző és szerinted egy szolidan műkörmös póthajas csajról mi férfiak megmondjuk, hogy műkörme, póthaja van? Megsúgom, nem. HA már észrevesszük, akkor az már a figyelemfelkeltő, magamutogató verzió.

Azt pedig én szeretem, ha egy nőnek van egyénisége és véleménye, de a mai nők jelentős része ezt és a szókimondást összekeveri a verbális agresszióval, bunkósággal, pökhendiséggel és a másik megalázásával és közben baromi büszke arra, hogy ő mekkora individuum.

2015. aug. 13. 20:38
 38/45 anonim ***** válasza:

20: "Miért bunkó az, és miért előítéletes az, aki már sokat tapasztalt, és abszolút reálisan fel tudja vázolni a meglátásait?"

Erősen kételkedem a sokat tapasztaltban és a reálisban is. Ez nemcsak egy anonim oldal, ahol nem tudjuk ki ír, de tapasztaljuk, hogy erősen felül vannak reprezentálva azok a huszonéves férfiak, akiknek egy barátnőjük se volt, viszont kígyót-békát kiabálnak minden nőre.

2015. aug. 13. 21:51
 39/45 anonim ***** válasza:
#38: nekem már több barátnőm volt. És leszarom, hogy te, meg a 72%-os idióta senki mit gondol.
2015. aug. 14. 00:36
 40/45 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar a műköröm és a póthaj, ha igényes. Bár a póthajnak nem sok értelmét látom, de ez most mellékes.

De 1 dologra hívnám fel a figyelmet. Véleményt kértél és nem tetszik a válasz. Akkor gondold el mennyire tetszik másoknak, hogy tőled KÉRETLENÜL kapnak véleményt, mert szókimondó vagy. Ez egy baromi idegesítő tulajdonság. Az ilyen típusok mindig azt mondják, hogy őszinték. Közben csak bunkók és szeretik a másik képébe vágni a dolgokat.

2015. aug. 14. 10:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!