Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak tényleg rögtön ez jön le?
23 éves lány vagyok. Eredetileg sportosan öltözködtem, de még a mai napig is inkább a kényelmesebb viselet híve vagyok, viszont egyre inkább nőiesebb. Főiskolán kezdtem el inkább ezt a vonalat követni. Bulizni, beülni valahova inkább miniruhába mentem, magassarkúba és csak bunkó pasik találtak meg. A normálisabbja elkerült. Mindig is mondtam, hogy biztos a természetem kicsit szókimondóbb és ezt nem kedvelik a pasik. Aztán 20 évesen lett barátom, Vele régebb óta bonyodalmas volt a kapcsolatunk, de végül összejöttünk. Elmondása szerint kihívóan öltözködöm (nem villogtatva), nagyon magabiztosan viselkedem (a mozgásom is ezt sugallja) és ehhez még hozzájárul az, hogy mindenről van véleményem és nem vagyok olyan... jóezígyis lány... és nem vagyok olyan, hogy mindig csak a jót mondom el az illetőről, hanem a hibáit is. És szerinte ezek váltották ki a pasikból azt, hogy csak egy éjszakára lettem jó nekik, mert ha jobban megismertek volna, akkor nem ez lett volna a vélemény. Csak hát én is olyan vagyok, hogyha egyszer elvágja magát valaki, akkor nehéz a visszaút és inkább elzárkózom tőle, tehát ha csak szexre akart volna vinni a pali, következőnek nem is reagáltam rá. Volt műkörmöm és póthajam is. Ennyire el kell rögtön ítélni azokat a lányokat, akik kicsit szeretnek magukra adni? Rögtön az jön le, hogy huuu mekkora k**va? Én 3 éve vagyok együtt a barátommal, lediplomáztam, elvezetek egy háztartást, mellette dolgozok is. A barátom nem gazdag egyáltalán, együtt szedjük össze magunkat.
Miért kell rögtön előítéletesnek lenni azokkal a lányokkal, akik kicsit foglalkoznak a külsejükkel is?
Valóban a természeteddel lehet probléma.
Persze ugye sokan elmondják , hogy ők, hogy néznek ki , hogyan öltözködtek kenték e magukat, lehet h nem néztél ki k**úrvásan de az is lehet h tényleg úgy néztél ki és viselkedtél. Ezt nem lehet tudni, máshogy látod magad és máshogy látnak mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!