Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiaknak tényleg rögtön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak tényleg rögtön ez jön le?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok. Eredetileg sportosan öltözködtem, de még a mai napig is inkább a kényelmesebb viselet híve vagyok, viszont egyre inkább nőiesebb. Főiskolán kezdtem el inkább ezt a vonalat követni. Bulizni, beülni valahova inkább miniruhába mentem, magassarkúba és csak bunkó pasik találtak meg. A normálisabbja elkerült. Mindig is mondtam, hogy biztos a természetem kicsit szókimondóbb és ezt nem kedvelik a pasik. Aztán 20 évesen lett barátom, Vele régebb óta bonyodalmas volt a kapcsolatunk, de végül összejöttünk. Elmondása szerint kihívóan öltözködöm (nem villogtatva), nagyon magabiztosan viselkedem (a mozgásom is ezt sugallja) és ehhez még hozzájárul az, hogy mindenről van véleményem és nem vagyok olyan... jóezígyis lány... és nem vagyok olyan, hogy mindig csak a jót mondom el az illetőről, hanem a hibáit is. És szerinte ezek váltották ki a pasikból azt, hogy csak egy éjszakára lettem jó nekik, mert ha jobban megismertek volna, akkor nem ez lett volna a vélemény. Csak hát én is olyan vagyok, hogyha egyszer elvágja magát valaki, akkor nehéz a visszaút és inkább elzárkózom tőle, tehát ha csak szexre akart volna vinni a pali, következőnek nem is reagáltam rá. Volt műkörmöm és póthajam is. Ennyire el kell rögtön ítélni azokat a lányokat, akik kicsit szeretnek magukra adni? Rögtön az jön le, hogy huuu mekkora k**va? Én 3 éve vagyok együtt a barátommal, lediplomáztam, elvezetek egy háztartást, mellette dolgozok is. A barátom nem gazdag egyáltalán, együtt szedjük össze magunkat.

Miért kell rögtön előítéletesnek lenni azokkal a lányokkal, akik kicsit foglalkoznak a külsejükkel is?

2015. aug. 13. 17:07
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, kár ilyen hülyeségeken izgulni. Megszakadhatsz, akkor is lesznek, akik nem kedvelnek, nem lehet mindenkinek megfelelni. Aki előítéletes, leír téged a külsőd vagy a viselkedési stílusod miatt, az jobb is, ha megkímél a társaságától nem?
2015. aug. 13. 17:22
 12/45 anonim ***** válasza:
20%
Felpofoználak kérdező :P
2015. aug. 13. 17:22
 13/45 A kérdező kommentje:
Így még nem hallottam ezt a kifejezést, hogy érzelmileg jól megy a sorom, de... valaki így is használja :) Igazság szerint nem vagyok az a letört lány és próbálok inkább pozitívan gondolkozni, ha van rá esély, hogy lehet jobb is, de... inkább reálisan próbálom meglátni a dolgokat. És ha elmegyek valahova, akkor nem szoktam azt nézni, hogy mit szűrnek le rólam, hanem a többiekkel foglalkozom és "kizárom a külvilágot" :D
2015. aug. 13. 17:24
 14/45 anonim ***** válasza:
100%

A stílusod (öltözködés, viselkedés) első ránézésre előhívja a "sekélyes ribi" sztereotípiát. Sokaknál minden bizonnyal ez az első benyomás (bevallom, a műkörmök miatt én is előítéletes vagyok). Alaposabb megismerésre bulis környezetben nem nagyon van lehetőség.

A határozottságod, szókimondásod még kihívóbbá tesz, a félénkebb srácok valószínűleg messze elkerülnek, maradnak a nyomulósabbak (és sokszor bunkók).

Szerintem ez lehet az ok.

2015. aug. 13. 17:36
 15/45 anonim ***** válasza:
Én is kicsit olyan vagyok mint te. Inkább realista és megmondom a véleményem ha kérdezik vagy olyan a szitu (persze nem minden esetben mint egy ötéves) akkor is ha nem tetszik az illetőnek! Szerintem ha látszik rajtad, hogy magabiztos vagy csinos műköröm műhaj stb akkor a "normálisabb" fiúk azt fogják gondolni ,h nincs esélyük nálad a bunók meg ellenkezőleg!
2015. aug. 13. 17:38
 16/45 A kérdező kommentje:
Falusi lány vagyok egyébként, kapa sem ismeretlen :P :D :D Tudok nokedlit is szaggatni :D Foglalkoztam állatmentéssel is és láttam elég... irreális dolgokat.... szóval több oldalam is van :) Csak nyilván a "lányosabb" oldalamat látták inkább és az alapján ítélnek. Csakhogy nem az én asztalom volt az, amit ők elképzeltek. Szerencsére nem mindenki csak egy éjszakát nézett ki belőlem :) Csak kicsit elkeserít, hogy ezektől egy lány egy fiú szemében azonnal "elvágja magát", holott én sem (ezek szerint) az általánossághoz tartozom... Szerintem meg kellene adni az esélyt nekik is. Csak azért írtam ki a kérdést, mert a barátnőm most szintén olyan helyzetben van, mint én voltam és gondoltam megkérdezem, de sajnálattal látom, hogy tényleg rögtön ismerkedés nélkül le van szűrve, hogy szerintük ki milyen ember...
2015. aug. 13. 17:49
 17/45 anonim ***** válasza:
6%
A műköröm meg a póthaj nem a kicsit adsz magadra kategória, hanem a műnő kategória. Az általánosításnak mindig van igazságtartalma: az ilyen nők legtöbbször k.vák. Ennyi.
2015. aug. 13. 17:59
 18/45 anonim ***** válasza:
Értékelem ha egy nő foglalkozik magával. Ennyiből nekem fogalmam sincs miért csak olyanok találtak meg, akik szerinted bunkók.
2015. aug. 13. 18:00
 19/45 A kérdező kommentje:
#18: Olvasd el az eddigi kommenteket és rájössz, hogy mennyi előítéletes pasi van és bunkók :D
2015. aug. 13. 18:02
 20/45 anonim ***** válasza:
0%
Miért bunkó az, és miért előítéletes az, aki már sokat tapasztalt, és abszolút reálisan fel tudja vázolni a meglátásait? Elvárnád, hogy mindenki nyaljon neked? :) Nem értem, ki lenne a nagyobb bunkó. Aki előadná a sunyi nyalóst, vagy aki megmondja a meglátását? Szerintem előbbi.
2015. aug. 13. 18:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!