Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Anyumék ellenzik a választotta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyumék ellenzik a választottamat! Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap a szüleimnek elmondtam, h akivel együtt vagyok, ő egy tőlem 10 évvel idősebb, elvált, apuka. Nagyon kibuktak rajta, szinte a torkomnak estek, h nem vagyok normális, h 21 éves létemre ilyennel akarom elcs*szni az életemet.(Egyetértő kommentek hidegen hagynak, h igazuk van stb. mert én életem:) ) Nem értik meg, h lehetséges az, h hiába a nagyobb korkülönbség, akkor is szeretheti egymást 2 ember. De ők csak mondták a magukét. Apu,h ő nem fogja elfogadni és azonnal vessek véget ennek az egésznek, mert ebbe a házba más gyereke nem jöhet be (még én se találkoztam a lányával, nem még h ilyenen gondolkodtam volna..). Anyu csak a hallott sztorikat beszélte nekem példaként, h ez is meg ez is így járt, h elvált gyerekes férfi mellé szegődött, de én meg tudom, h a forgatókönyvnek nem kell ugyanannak lennie. Egész éjjel sírtam, nem aludtam egy szemhunyástnyit sem. Az időzítés picit rosszkor volt, mert a barátom most bent van kórházban és nem tud nekem úgy segíteni,ahogy szeretne, csak a háttérből támogat és nyugtatgat. Mit kell ilyenkor tenni, h a szülők beletörődjenek? Valószínű, h a barátom már jövőhéten otthon lesz. A biztonság kedvéért rákérdezzek nála, h ha itthon elhúzodik a dolog jövőhétre is mikorra már haza jön, akkor mehetek-e hozzájuk pár napra? Nem nagyon tolakodó, a másik részből meg olaj a tűzre?
2015. júl. 21. 07:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Általában pont az ilyen látszólag nagyon toleráns szülők azok, akik képtelen elfogadni, ha kiderül, hogy a gyerekük a saját neméhez vonzódik vagy akármilyen párkapcsolati fordulat van a gyereke életében.

Csodás az ilyen, aki ezt mutatja, hogy mennyire megérti, aztán meg egyszercsak robban, és feléget minden kapcsolatot a gyerekével.

2015. júl. 21. 07:54
 12/18 A kérdező kommentje:
Szerintem nem normális dolog, h rettegek a szüleimnek elmondani bármit, főleg anyámnak. Ő mindig hízeleg, h de mondjam el mi a baj és megbeszéljük, aztán mikor elmondom és neki nem tetszik, akkor szinte a torkomnak ugrik és később csodálkozik, h elzárkózok tőle és titkaim vannak, amiket inkább a barátnőimmel osztok meg. Még ezen ő van megsértődve...
2015. júl. 21. 08:00
 13/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, az elején szimpatizáltam veled, de egyre ellenszenvesebb leszel...

Figyelj, 21 éves vagy, most döntsd már el, hogy felnőtt nő szerepet akarod-e játszani, vagy az önállótlan, életképtelen bakfist.

Mert ez a jaj, anyu mit mond, jaj, ők fizetik az egyetememet, de közben meg én már nagylány vagyok, szőrös a puncim és földig ér a lábam dolog egyszerre nem működik.

Döntsd el, felnőtt vagy-e, és akkor ehhez tartsd magad.

2015. júl. 21. 08:02
 14/18 anonim ***** válasza:
1 év múlva majd jön a közös gyereketek.
2015. júl. 21. 08:29
 15/18 anonim ***** válasza:

A szüleid fejében létezik ez az ember, és joggal mérgesek. Rajta múlik hogy mi lesz. Ha talpra-esett és megnyerő akkor valószínűleg sikerülhet neki őket meggyőzni hogy nem rossz döntés, de tudd hogy a szüleid objektív szemmekkel fogják bírálni és nem szabad az Ő véleményüket figyelmen kívül hagyni.

Ha ők azt mondják hogy kihasznál akkor valószínűleg úgy van.

2015. júl. 21. 08:36
 16/18 A kérdező kommentje:
Csakhogy ők úgy bírálják őt, h nem tudnak róla semmit! 2 mondatnál többet nem beszélt anyu se vele. És ebből, h lehet leszűrni, h most ő egy rossz ember? Ők csak a múltjából tudnak véleményt nyilvánítani. Ha mondjuk beszéltek volna vele akkor azt mondom, h oké nem szimpatikus nekik és átlátnak rajta... De így ez nem oké!
2015. júl. 21. 09:06
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát valahogy össze kell őket hozni hogy beszéljenek.
2015. júl. 21. 09:46
 18/18 A kérdező kommentje:
Hajthatatlanok... Apum rajtam keresztül megfenyegette, h ha bemeri tenni a lábát vagy ha csak megtudja, h ki az, akkor csúnya világ lesz...
2015. júl. 24. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!