Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Anyumék ellenzik a választotta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyumék ellenzik a választottamat! Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap a szüleimnek elmondtam, h akivel együtt vagyok, ő egy tőlem 10 évvel idősebb, elvált, apuka. Nagyon kibuktak rajta, szinte a torkomnak estek, h nem vagyok normális, h 21 éves létemre ilyennel akarom elcs*szni az életemet.(Egyetértő kommentek hidegen hagynak, h igazuk van stb. mert én életem:) ) Nem értik meg, h lehetséges az, h hiába a nagyobb korkülönbség, akkor is szeretheti egymást 2 ember. De ők csak mondták a magukét. Apu,h ő nem fogja elfogadni és azonnal vessek véget ennek az egésznek, mert ebbe a házba más gyereke nem jöhet be (még én se találkoztam a lányával, nem még h ilyenen gondolkodtam volna..). Anyu csak a hallott sztorikat beszélte nekem példaként, h ez is meg ez is így járt, h elvált gyerekes férfi mellé szegődött, de én meg tudom, h a forgatókönyvnek nem kell ugyanannak lennie. Egész éjjel sírtam, nem aludtam egy szemhunyástnyit sem. Az időzítés picit rosszkor volt, mert a barátom most bent van kórházban és nem tud nekem úgy segíteni,ahogy szeretne, csak a háttérből támogat és nyugtatgat. Mit kell ilyenkor tenni, h a szülők beletörődjenek? Valószínű, h a barátom már jövőhéten otthon lesz. A biztonság kedvéért rákérdezzek nála, h ha itthon elhúzodik a dolog jövőhétre is mikorra már haza jön, akkor mehetek-e hozzájuk pár napra? Nem nagyon tolakodó, a másik részből meg olaj a tűzre?
2015. júl. 21. 07:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%

Megértelek téged, a szüleidet is. De ezt a részét te is csak akkor fogod megérteni, ha lesz egy gyereked és ugyanilyen helyzetbe kerül, mint te.

Amúgy nem sokat tudsz javítani a helyzeten, ez idő kérdése, h elfogadják, megbarátkozzanak a pároddal. Ha találkoznak vele személyesen és valahogy kialakul a szimpátia (szerintem nem lehetetlen), akkor meglehet h el fogják fogadni akár teljesen a döntésed.

Szerintem nem túl jó ötlet ez a "megfutamodás" otthonról, mert evvel cs azt fogják a szüleid gondolni, hogy biztos a párod "tömte tele a fejed", h menj át hozzá, mert így reagáltak.

H szereted őt igazán, állj ki a döntésed mellett, nézz a szüleiddel szembe és biztosítsd őket arról, hogy tisztában vagy pro-kontra a helyzettel, de te így döntöttél.

2 gyerekes anya

2015. júl. 21. 07:17
 2/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :) Persze, én is részben megértem őket, mert valószínű nekem sem tetszene. Anyukám már találkozott vele személyesen, beszéltek is, csak akkor még nem tudta a korát. Mondta is tegnap, h bár azt mondta, h helyes meg szimpatikus, ez az elvált, gyerek dolog akkor sem fér neki bele a pakliba. Sajnos elég szűk látókörűek és rögtön a negativumokra összpontosítanak, h milyen rossz dolog sülhet ki az egészből ha vele maradok. Semmiképpen nem akarom őt elhagyni! Ilyenkor a találkozásokat, h lehet megoldani, h ne szúrja a szülők szemét? Vagy, h "elengedjenek"?
2015. júl. 21. 07:24
 3/18 anonim ***** válasza:

Ez azért már egy elég jó nyitás, ha észrevette, h jóképü.. meg még szimpatikus is neki :)

"De" mindig lesz a szülők részéről, hidd el. Ha egy teljesen független, veled orban megegyező pasas lenne a párod, akkoris. Ezek kivédhetetlen dolgok. Anyukád hozzállásából azt mondom, h nincs a dolog veszve. Csak idő kell nekik.

2015. júl. 21. 07:29
 4/18 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök is neki, h mielőtt ezt elmondtam nekik, ő már találkozott vele. Anyu este aztán bejött a szobámba és mondta, h apumnak azt el se mondta, h volt, h ők jöttek értem az állomásra, mikor a barátom még otthon lábadozott és mentem őt látogatni. Ezt anyu elhallgatta előle, szóval valamiért falazott nekem/nekünk... Anyu előbb fog szerintem támogatni, kiállni mellettem.. Meglátjuk :) Még 1x köszönöm! :)
2015. júl. 21. 07:35
 5/18 anonim ***** válasza:
42%

Találkozások, bocs, ez kimaradt.. egyszerűen.. fogod magad és elmész, találkozol vele, mindent ugyanúgy csinálsz, mintha egy 21 éves "előélet" nélküli párod lenne. Elvégre 21 éves vagy. Tehát ebből a szempontból nagyon sok beleszólásuk nincsen. Biztos lesznek megjegyzések, lelombozó kommentek a részükről és néha úgy leszel vele, h kedved se lesz elindulni a találkára, de ez evvel jár. Csak evvel tudlak nyugtatni, h ez sok esetben ugyanígy zajlik egy olyan férfi esetében is, aki nem vált el , stb.

Az én férjemmel anyuék ugyanígy voltak, pedig ő teljesen független élettel rendelkezett előttem. De gondolom bennük volt a félelem, mert azelőtt pl senkihez sem ragaszkodtam így, senkiért nem álltam ennyire ki mint érte, az érzéseimért.

Tehát tudták, látták, hogy ez komoly. Aztán ahogy telt az idő, sok csatával a hátunk mögött mégis elértük, h már ő is eljött hozzánk és szívesen fogadták.

Szóval, nem lehetetlen semmi. Csak idő kérdése.

2015. júl. 21. 07:36
 6/18 anonim ***** válasza:
51%
Menekülj! Ha valakik az életed elcseszésén munkálkodnak, azok pont az alacsony intelligenciájú szüleid.
2015. júl. 21. 07:40
 7/18 A kérdező kommentje:
Óóóó, hát itt hiába vagyok 21 éves :) Tegnap jött hozzánk az unokatestvérem a barátnőnkkel /még a cécó előtt/, h menjünk ki csavarogni. Felöltöztem és szóltam anyunak, h én most elmennék és majd jövök. Este anyu nekem állított, h mi volt ez a stílus, h fogtam magam és csak úgy elmentem mert jöttek a csajok. Halmozódott bennem a kérdőjel, mintha egy 16 évest kérne számon... Kicsit vicces volt :) :D
2015. júl. 21. 07:43
 8/18 anonim ***** válasza:
35%
utolsó, a kérdező nem egy 10-en éves tinilány, hanem felnőtt nő.. és azok alapján, amit leírt, nem menekülnie kell, csak időt adni a szülőknek, hogy elfogadják a döntését.
2015. júl. 21. 07:43
 9/18 anonim ***** válasza:
50%
Én sem értem milyen idő kell a szülőknek. Nekem mint szülőnek, egy dolgom van ilyenkor. ELFOGADNI gyermekem döntését.
2015. júl. 21. 07:47
 10/18 A kérdező kommentje:

Bővebben leírom: A szüleim azért akarnak beleszólni az életembe, mert azt hiszik, h ha én egyetemre járok, amit ők finanszíroznak, akkor nekem nem lehet saját életem, gondolkodásom és döntésem, hanem hálásnak kellene lennem azzal, ha úgy táncolok, ahogy ők fütyülnek. A lelépés ezért nem lehetséges, de már gondolkodtam azon, h inkább megszakítom az iskolát és elmegyek dolgozni. Nem a párom miatt, hanem magamért.

A tegnapi vita során elhangoztak azok, h bele kell vennem a pakliba, h az a gyerek az enyém is lesz, nekem is majd keresnem kell rá és ha valami nem fog ülni az anyucijának, akkor bíróságokra is futkározhatunk mert miénk a felelősség. H most lehet mindent feladnék értük, utána pár év múlva mikor a lány már tini lesz, akkor belém fog rúgni és szolgának fog venni és semmibe se nézni, mert nincs semmi közöm hozzá. Ja, meg h ha én esetleg szülök a barátomnak még 1 gyereket és velem valami történik akkor nem csak az én gyerekem kap az örökségemből, hanem a msáik is akihez nekem semmi közöm. Szóval egész végig az anyagiak voltak felhozva, az érzelemről semmi. Csak, h h gondoljuk ketten a jövőt, h akarunk megélni. Nagyon felszínesen beszéltek az egészről

2015. júl. 21. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!