Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyumék ellenzik a választottamat! Most mit tegyek?
Megértelek téged, a szüleidet is. De ezt a részét te is csak akkor fogod megérteni, ha lesz egy gyereked és ugyanilyen helyzetbe kerül, mint te.
Amúgy nem sokat tudsz javítani a helyzeten, ez idő kérdése, h elfogadják, megbarátkozzanak a pároddal. Ha találkoznak vele személyesen és valahogy kialakul a szimpátia (szerintem nem lehetetlen), akkor meglehet h el fogják fogadni akár teljesen a döntésed.
Szerintem nem túl jó ötlet ez a "megfutamodás" otthonról, mert evvel cs azt fogják a szüleid gondolni, hogy biztos a párod "tömte tele a fejed", h menj át hozzá, mert így reagáltak.
H szereted őt igazán, állj ki a döntésed mellett, nézz a szüleiddel szembe és biztosítsd őket arról, hogy tisztában vagy pro-kontra a helyzettel, de te így döntöttél.
2 gyerekes anya
Ez azért már egy elég jó nyitás, ha észrevette, h jóképü.. meg még szimpatikus is neki :)
"De" mindig lesz a szülők részéről, hidd el. Ha egy teljesen független, veled orban megegyező pasas lenne a párod, akkoris. Ezek kivédhetetlen dolgok. Anyukád hozzállásából azt mondom, h nincs a dolog veszve. Csak idő kell nekik.
Találkozások, bocs, ez kimaradt.. egyszerűen.. fogod magad és elmész, találkozol vele, mindent ugyanúgy csinálsz, mintha egy 21 éves "előélet" nélküli párod lenne. Elvégre 21 éves vagy. Tehát ebből a szempontból nagyon sok beleszólásuk nincsen. Biztos lesznek megjegyzések, lelombozó kommentek a részükről és néha úgy leszel vele, h kedved se lesz elindulni a találkára, de ez evvel jár. Csak evvel tudlak nyugtatni, h ez sok esetben ugyanígy zajlik egy olyan férfi esetében is, aki nem vált el , stb.
Az én férjemmel anyuék ugyanígy voltak, pedig ő teljesen független élettel rendelkezett előttem. De gondolom bennük volt a félelem, mert azelőtt pl senkihez sem ragaszkodtam így, senkiért nem álltam ennyire ki mint érte, az érzéseimért.
Tehát tudták, látták, hogy ez komoly. Aztán ahogy telt az idő, sok csatával a hátunk mögött mégis elértük, h már ő is eljött hozzánk és szívesen fogadták.
Szóval, nem lehetetlen semmi. Csak idő kérdése.
Bővebben leírom: A szüleim azért akarnak beleszólni az életembe, mert azt hiszik, h ha én egyetemre járok, amit ők finanszíroznak, akkor nekem nem lehet saját életem, gondolkodásom és döntésem, hanem hálásnak kellene lennem azzal, ha úgy táncolok, ahogy ők fütyülnek. A lelépés ezért nem lehetséges, de már gondolkodtam azon, h inkább megszakítom az iskolát és elmegyek dolgozni. Nem a párom miatt, hanem magamért.
A tegnapi vita során elhangoztak azok, h bele kell vennem a pakliba, h az a gyerek az enyém is lesz, nekem is majd keresnem kell rá és ha valami nem fog ülni az anyucijának, akkor bíróságokra is futkározhatunk mert miénk a felelősség. H most lehet mindent feladnék értük, utána pár év múlva mikor a lány már tini lesz, akkor belém fog rúgni és szolgának fog venni és semmibe se nézni, mert nincs semmi közöm hozzá. Ja, meg h ha én esetleg szülök a barátomnak még 1 gyereket és velem valami történik akkor nem csak az én gyerekem kap az örökségemből, hanem a msáik is akihez nekem semmi közöm. Szóval egész végig az anyagiak voltak felhozva, az érzelemről semmi. Csak, h h gondoljuk ketten a jövőt, h akarunk megélni. Nagyon felszínesen beszéltek az egészről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!