Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért ellenzik ha egy férfi kocsmába jár?
Szerintem a nők azért nem szeretik ha a pasi eljár kocsmába mert egyszerűen az ilyen pasik gázak.Elítéli a környezete, mert nem feltételezi senki hogy csak alkoholmenteset iszik, illetve csak sörözik a haverokkal.Az ilyen pasikról nem mondja meg senki hogy érett férfi aki képes gyerek nevelésre, mert biztos részeg, meg senki nem fog vele dicsekedni hogy a barátom kocsmába jár.
Szerencsére, a barátom egyáltalán nem jár kocsmázni, ő ilyen kis kivétel.
És azzal semmi baj sincs szerintem ha időnként beül az ember és megiszik valamit, beszélget a barátaival, de aki gyakran csinálja az gáz.Olyan havi 1-2 alkalom szerintem még belefér, de a heti 3-4 már túlzás.
20/L
Ez a "nincs otthon láb alatt" kicsit úgy hangzik, mintha azt mondanád, addig, míg a nő megfőz, takarít, nincs útban.
Kocsma azért zavar, mert gyűlölöm a piaszagot, apám alkesz volt, nem akarom, hogy a páromról az a kép ugorjon be, hogy agyonver.
Amelyik pasinak a kocsmába a helye, az maradjon a söröknél, ne a nőknél ;)
20/L
Nálunk a kocsmák nagyon putri jellegűek, szinte csak a lepusztult, öregedő alkeszok járnak oda, tehát nincs igazán olyan kocsma, ahova el lehetne járni.
A férjem meg amúgy sem olyan kocsmába járó típus, de egyetlen barátja sem. Inkább házibulit szoktak néha tartani, vagy kerti partit, vagy valakinél kis iszogatós estét, de akkor az "koedukált", tehát szinte mindenki viszi a barátnőjét, feleségét, barátját, férjét is a társaságba.
Amúgy nem zavar, ha nélkülem találkozik valamelyik haverjával, mondjuk beül hozzá beszélgetni, miért is zavarna? De a kocsmázás nem igazán jellemző sem rá, sem a baráti körére. De ő alkoholt sem nagyon iszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!