Azt mondják, ha egy férj heti egyszer elmegy a kocsmába, akkor alkoholista. De akkor az a sok nő, akit ott látni, azok mik?
Ha hetente leissza magát, akkor mondják rá sokan, hogy alkoholista. Kocsmába járni és lerészegedni nem ugyanaz. De egyébként ez nőre és férfira egyaránt érvényes. Napi provokatív, hülye kérdés.
Egyébként te a nők miatt jársz kocsmába, vagy honnan tudod te, hogy azok a nők folyton ott vannak?
"Józsi, nézd már azt a hülye alkoholistát ott! Ma már a harmadik kocsmában találkozom vele!"
Komolyra fordítva: a kocsmába járás valóban nem egyenlő a rendszeres lerészegedéssel vagy az alkoholizmussal. Különösen olyan kisebb településeken, ahol kevés helyre lehet menni szórakozni, így a fiatalok (és kevésbé fiatalok:-)) rendszeresen a kocsmában gyűlnek össze beszélgetni.
Pincérnők, pultosok. :D
Viccen kívül felénk valamiért tényleg nem nagyon látsz nőt kocsmában, maximum egy-két "falu bolondja" masszív alkoholistát.
Viszont ettől még bőven lehet a nő is alkoholista, mint ahogy egy férfi is, aki amúgy nem jár kocsmába.
Tovább megyek, attól sem lesz valaki alkoholista, ha néha beül a kocsmába egy-egy sörre.
Nem unod még egyébként? :D
Mi az kocsma?
Én nő vagyok, és hetente akár 2x is járok.
Meghallgatunk 1-2 koncertet és közben megiszunk egy koktélt vagy 1 sört. Nem tartom magam alkesznek.
Na akkor erre varrjatok gombot. Volt olyan két éves időszak az életemben, amikor hetente kb. kétszer háromszor leittam magam. A hét maradékában másnapos voltam. Így telt el két év. Nem mondom, hogy meg voltam elégedve az életemmel, sőt egyáltalán nem. Azóta rendbe jöttek a dolgaim, nem is kívánom a piát, kb kéthavonta egyszer ha megiszok max 2 sört.
Nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!