Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azt mondják, ha egy férj heti...

Azt mondják, ha egy férj heti egyszer elmegy a kocsmába, akkor alkoholista. De akkor az a sok nő, akit ott látni, azok mik?

Figyelt kérdés

2015. máj. 3. 21:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
59%
azok is alkeszok
2015. máj. 3. 21:07
 2/13 anonim ***** válasza:
38%

Ha hetente leissza magát, akkor mondják rá sokan, hogy alkoholista. Kocsmába járni és lerészegedni nem ugyanaz. De egyébként ez nőre és férfira egyaránt érvényes. Napi provokatív, hülye kérdés.

Egyébként te a nők miatt jársz kocsmába, vagy honnan tudod te, hogy azok a nők folyton ott vannak?

3/13 anonim ***** válasza:
70%
Akik a kocsmába össze akarnak szedni egy ittas férfit egy könnyű esti numerára.
 4/13 anonim ***** válasza:
21%
De hülye vagy. Azok is alkeszok. Nem a nemtől függ, hanem a piától.
2015. máj. 3. 21:09
 5/13 anonim ***** válasza:
77%
A nőknek már kocsmába járni se szabad?:DDD Amúgy természetesen alkoholista nők is vannak, nemcsak férfiak. Csak eddig ez a férfiakra jellemző volt, mert ez volt az egyetlen szórakozási lehetőség a múltban. A nők pedig otthon kötögettek, meg csinálták a vacsorát.
2015. máj. 3. 21:09
 6/13 anonim ***** válasza:
97%

"Józsi, nézd már azt a hülye alkoholistát ott! Ma már a harmadik kocsmában találkozom vele!"

Komolyra fordítva: a kocsmába járás valóban nem egyenlő a rendszeres lerészegedéssel vagy az alkoholizmussal. Különösen olyan kisebb településeken, ahol kevés helyre lehet menni szórakozni, így a fiatalok (és kevésbé fiatalok:-)) rendszeresen a kocsmában gyűlnek össze beszélgetni.

2015. máj. 3. 21:15
 7/13 anonim ***** válasza:
60%

Pincérnők, pultosok. :D

Viccen kívül felénk valamiért tényleg nem nagyon látsz nőt kocsmában, maximum egy-két "falu bolondja" masszív alkoholistát.

Viszont ettől még bőven lehet a nő is alkoholista, mint ahogy egy férfi is, aki amúgy nem jár kocsmába.

Tovább megyek, attól sem lesz valaki alkoholista, ha néha beül a kocsmába egy-egy sörre.

Nem unod még egyébként? :D

2015. máj. 3. 21:21
 8/13 anonim ***** válasza:
63%

Mi az kocsma?

Én nő vagyok, és hetente akár 2x is járok.

Meghallgatunk 1-2 koncertet és közben megiszunk egy koktélt vagy 1 sört. Nem tartom magam alkesznek.

2015. máj. 3. 21:22
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem attól alkesz,hogy a kocsmába jár,hanem,hogy heti 1x részeg.Nem olvastad elég figyelmesen az előző kérdést.
2015. máj. 3. 21:33
 10/13 anonim ***** válasza:

Na akkor erre varrjatok gombot. Volt olyan két éves időszak az életemben, amikor hetente kb. kétszer háromszor leittam magam. A hét maradékában másnapos voltam. Így telt el két év. Nem mondom, hogy meg voltam elégedve az életemmel, sőt egyáltalán nem. Azóta rendbe jöttek a dolgaim, nem is kívánom a piát, kb kéthavonta egyszer ha megiszok max 2 sört.

Nő vagyok.

2015. máj. 3. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!