Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ellenzik rengetegen a melegfelvonulást? És azok a melegek, akik szintén ellenzik, ők milyen okot tudnának mondani?
Én csak azt nem bírom benne hogy attól h melegek, még mi a francnak kell felvonulni?
Engem nem zavar ha valaki meleg, az se gond ha felvállalja, de ettől még nem kell több ezer melegnek összegyűlni és hirdetni h "meleg vagyok"..
Kérdező: a felvonulást sokan csak polgárpukkasztásra használják (rengeteg hetero is kimegy és úgy viselkedik, úgy öltözködik, aminek semmi köze a meleg jogokhoz, csak ahhoz, hogy megmutassa tud nagyobb polgárpukkasztó lenni, mint a mellette álló).
A melegek egy része pont ezért ellenzi, mert ahelyett, hogy a társadalom figyelmét felhívná egy problémára (meleg jogok, melegek elleni atrocitások, stb), sokkal inkább ellenszenvet szül.
Mondj egy jogot amiben kevesebbek vagytok a normális embernél.Ha nem beszélsz senkinek róla akkor nem is veszik észre, sőt ez mindenkinek a magán ügye.Érdekes a Hungaristák nem vonulhatnak.Pedig nekik is lehetne joguk hozzá.Csak nem tudom melyik a jobb,az ha egy gyerek azt látja hogy tisztelni kell a Magyar történelmet,kúlturát és hagyományokat.Vagy azt hogy két homokos huncutkodik.Tippelj melyik árt jobban egy gyereknek?
Ne vigyétek utcára amit nem kéne.Huncutkodjatok otthon,ahogy a legtöbb heteró teszi.A többit meg már leírták az előttem válaszolók.
az összes családjogi dologban? Egy csomó olyan van, amit ha két ember összeházasodik, akkor megkaphat (és itt nem az örökbefogadásra gondolok, hanem mezei családjogi kérdésekre), két meleg ember pedig nem.
Hol zavar téged, és hol lesz kevesebb a társadalom attól, hogy mondjuk két meleg ember úgy örökölhet, úgy létesíthet vagyoni közösséget, mint két hetero?
A hungaristák pedig nem a saját jogaikért vonulnának, hanem mások jogainak csorbításáért. Vagy mondj egy olyan hungarista vonulási okot, ami nem arról szól, hogy másoknak mit nem lenne szabad, mit kellene elvenni, hogy kellene megregulázni, etc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!