Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ellenzik rengetegen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ellenzik rengetegen a melegfelvonulást? És azok a melegek, akik szintén ellenzik, ők milyen okot tudnának mondani?

Figyelt kérdés

2015. máj. 8. 19:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
62%
jah, és megtippelem, melyik árt jobban a gyereknek. Kivinni őket egy melegfelvonulásra, apu nyakába ültetni, miközben apu artikulátlanul ordítja, hogy retkes mocsos b+!"%, esetleg kővel is dobálózik... na ez valóban árt a gyereknek.
2015. máj. 8. 20:06
 12/22 A kérdező kommentje:
7-es: Nem házasodhatunk és nem fogadhatunk örökbe közösen, egy párként. Illetve nem elhanyagolható a melegség miatti elbocsátás sem. Szerintem megilletne minket az házasodás és az örökbefogadás joga, valamint egy törvény, ami kimondja, hogy bármiféle megkülönböztetés végett nem rúghatnak ki munkahelyről.
2015. máj. 8. 20:09
 13/22 A kérdező kommentje:
Nem 7-esnek akartam, hanem a 9-esnek
2015. máj. 8. 20:11
 14/22 anonim ***** válasza:
27%
Megértem,de nem csak nektek kell küzdeni.Minket is ugyan úgy kirughatnak.Manapság egy normális család egy heteró párnak is luxus.Egyre kevesebb a gyerek,a házasság.Amúgy normálisan is lehet vonulni,nem úgy ahogy az lenni szokott.
2015. máj. 8. 20:28
 15/22 anonim ***** válasza:
43%
A hivalkodás az irritáló!
2015. máj. 8. 22:05
 16/22 anonim ***** válasza:
38%
Én egyszerűen nem látom értelmet. Milyen indokot tudsz felhozni mellette? Mit értek el a melegfelvonulások Magyarországon?
2015. máj. 9. 00:15
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
melegként feleslegesnek tartom a felvonulást + irreális képet fest a melegekről, és szerintem provokatív is, főleg amikor nagymagyarország térképre péniszt rajzolnak
2015. máj. 9. 20:57
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Szükségtelen, hatástalan, sőt inkább kontraproduktív.
2015. máj. 10. 10:16
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a kérdést mintha nekem találták volna ki. Sosem voltam túl nagy csapatjátékos, a tapasztalataim pedig tényleg azt mutatják, hogy a köztudatba a tangában pózolás és provokatív viselkedés kerül be leginkább. A legnagyobb baj ezzel ott van, hogy minden nem-hetero embert a felvonulások extrémsége alapján ítélnek meg. Magyarországon nem olyan a gondolkodás mint nyugaton, nem is lehet ugyanazokkal a módszerekkel elérni valamit.

Én mindig azt mondom, szerintem inkább valami jótékonysági + ismeretterjesztő, kulturált eseménysorozat sokkal értelmesebb lenne mint ez a fos, mert valljuk be, ez fos. Soha nem is vennék részt rajta, vagyis de, csak az igen sokba kerülne valakinek...

19/f bi

2015. máj. 10. 15:53
 20/22 anonim válasza:
Mert nem csak a felvállalásról szól!-inkább karnevál,parádé,jellege van,amire itthon nem hinném,hogy olyan nagy szükség lenne!!!!Ha kulturáltan,egy kitűzővel végig sétálnának a városon,és csak az őket érő sértéseiket hangoztatnák,követelve az egyenjogúságot,az nem lenne ilyen botrányos talán.
2015. máj. 14. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!