Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ellenzik a szülők a párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ellenzik a szülők a párkapcsolatomat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sok meddő kapcsolat után végre rátaláltam arra, akivel el tudnám képzelni az életemet (ugyanez az Ő részéről). A bökkenő csak annyi, hogy egy baleset következtében maradandó, de nem súlyos mozgásszervi sérülések nyomait viseli, amit én teljesen elfogadtam.

A család ellenben nem, emiatt harapófogóban tartanak, hogy nem támogatják, sőt ellenzik a kapcsolatot.

Az ő családja sem támogat bennünket, diploma és munka híján.

A lelki része ennyi volna, de tegyük fel, ha mégis összekötnénk az életünket, támogatás híján se lakás, se megélhetés.

Egyetemista éveink végét járjuk, de a munka világa egyáltalán nem biztos (az egészségesnek sincs munkája, nemhogy a barátnőmnek, és nekem, friss diplomásnak).

Együtt akarunk maradni, de egymáson kívül másunk nincs. Ha együtt maradunk, nem is lesz. Ideiglenes megoldásokból (barátoknál, stb.) meg nem lehet megélni, hosszabb távon.

2012. aug. 10. 13:23
 1/7 anonim ***** válasza:

semmit nem tudsz.maradjatok együtt,és mutasd meg a szüleidnek,hogy leszarod a véleményüket.

Csak a hibája miatt vissza tartani szemét dolog -.-

2012. aug. 10. 13:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha szereted állj ki mellette.Ne hagyd,hogy beleszóljanak,szerintem ez nem olyan kapcsolat ahol a szülők okoskodhatnak.Sok boldogságot nektek.
2012. aug. 10. 13:36
 3/7 anonim ***** válasza:
36%

Nem akarlak megbántani, de ha arra vársz, hogy majd anyuci, meg apuci a pici feneketek alá tol mindent, akkor az ég világon soha nem lesztek önállóak.

Szerinted mások, akinek esélye sincs arra, hogy anyagi segítséget várjon a szüleitől, az inkább nem is kezd párkapcsolatba és meg sem próbál valamit önállóan letenni az asztalra??

2012. aug. 10. 13:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
addig is dolgozzatok, gyűjtsetek pénzt a későbbi megélhetésre! és amíg nem végez a sulival, addig titokban tarthatjátok a kapcsolatotokat, mármint nem kell h lássák h találkoztok v ilyesmi.
2012. aug. 10. 14:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem maradjatok egyutt :) lehet nincs semmitek de egy valamitek van a màsik fél :) és ezt az egy valamit ami koztetek van nem eldobni kell hanem megtartani és kuzdeni érte ha igazàn akarjàtok meglehet élni :) csak akarni kell :) legyetek erosek :)
2012. aug. 11. 09:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Mindenki a saját életét alakítja és ne hagyd hogy beleszóljanak mert az már akkor nem a te életed...
2012. aug. 11. 19:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne hagyd , hogy a szüleid irányítsák az életed, ennyi idősen. Próbáljatok meg minél hamarabb munkát találni, és a barátokra is számíts, mert ha igaz barátok segíteni fognak. És ha a szüleid olyan dolog miatt ítélik el a párodat amiről nem tehet, akkor csak egyszerűen sajnálni tudom őket.Valamint próbáljátok meggyőzni a szüleiteket, hogy támogassák a kapcsolatotokat!!!

Maradjatok együtt, ha tényleg igazán szeretitek egymást akkor túl lesztek ezen a bökkenőn, és minden rendben lesz.

2012. aug. 19. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!