Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellenzik a szülők a párkapcsolatomat. Mit tegyek?
Sok meddő kapcsolat után végre rátaláltam arra, akivel el tudnám képzelni az életemet (ugyanez az Ő részéről). A bökkenő csak annyi, hogy egy baleset következtében maradandó, de nem súlyos mozgásszervi sérülések nyomait viseli, amit én teljesen elfogadtam.
A család ellenben nem, emiatt harapófogóban tartanak, hogy nem támogatják, sőt ellenzik a kapcsolatot.
Az ő családja sem támogat bennünket, diploma és munka híján.
A lelki része ennyi volna, de tegyük fel, ha mégis összekötnénk az életünket, támogatás híján se lakás, se megélhetés.
Egyetemista éveink végét járjuk, de a munka világa egyáltalán nem biztos (az egészségesnek sincs munkája, nemhogy a barátnőmnek, és nekem, friss diplomásnak).
Együtt akarunk maradni, de egymáson kívül másunk nincs. Ha együtt maradunk, nem is lesz. Ideiglenes megoldásokból (barátoknál, stb.) meg nem lehet megélni, hosszabb távon.
semmit nem tudsz.maradjatok együtt,és mutasd meg a szüleidnek,hogy leszarod a véleményüket.
Csak a hibája miatt vissza tartani szemét dolog -.-
Nem akarlak megbántani, de ha arra vársz, hogy majd anyuci, meg apuci a pici feneketek alá tol mindent, akkor az ég világon soha nem lesztek önállóak.
Szerinted mások, akinek esélye sincs arra, hogy anyagi segítséget várjon a szüleitől, az inkább nem is kezd párkapcsolatba és meg sem próbál valamit önállóan letenni az asztalra??
Ne hagyd , hogy a szüleid irányítsák az életed, ennyi idősen. Próbáljatok meg minél hamarabb munkát találni, és a barátokra is számíts, mert ha igaz barátok segíteni fognak. És ha a szüleid olyan dolog miatt ítélik el a párodat amiről nem tehet, akkor csak egyszerűen sajnálni tudom őket.Valamint próbáljátok meggyőzni a szüleiteket, hogy támogassák a kapcsolatotokat!!!
Maradjatok együtt, ha tényleg igazán szeretitek egymást akkor túl lesztek ezen a bökkenőn, és minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!