Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Együtt alvás. Szülőket hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt alvás. Szülőket hogy lehet rávenni? :S

Figyelt kérdés

16 leszek. A barátom idősebb pár évvel, és több, mint fél éve együtt vagyunk. Szüleim végül is kedvelik a barátomat, de elég szigorúak. Szeretnénk most már, hogyha ott aludhatnék néha nála. (Egyébként már lefeküdtünk, de ezt szüleim nem tudják...)

Hogyan tudnám rávenni, megkérni a szüleimet, hogy engedjék, hogy egyszer-kétszer a pasimmal aludhassak? Azt mondják, még korai :S

2012. júl. 19. 18:54
 1/7 ASOT ***** válasza:
mond h apukád részeg, veszekedtek anyuval, anyu elment valószínűleg a szomszédba, és nem ettél ma még semmit!
2012. júl. 19. 19:00
 2/7 anonim ***** válasza:

"Azt mondják, még korai :S "

Bezzeg ha tudnák, hogy lefeküdtetek már! :)

2012. júl. 19. 19:03
 3/7 A kérdező kommentje:
mármint az én szüleimet hogy lehetne rávenni
2012. júl. 19. 19:03
 4/7 A kérdező kommentje:
igen... de attól félek, hogy akkor még inkább szigorítanának. viszont ha meg együtt alszunk, nyilván nem gondolnák teljes nyugodtsággal, hogy csak összebújunk és ennyi.
2012. júl. 19. 19:04
 5/7 szamóca.. ***** válasza:

hát én az őszinteség híve vagyok, meg a trükköké.

Mondd el a szüleidnek, hogy már régóta együtt vagytok, szereted, és szeretnél vele lenni szexuálisan is, mert úgy érzed elég érett vagy rá (meg a többi jó duma amit erre fel lehet használni). Majd mikor kiakadnak és közlik hogy szó sem lehet róla, óvatosan és persze nagyon udvariasan sugalld nekik, hogy te valójában milyen kedves vagy hogy az engedélyüket kérted ehhez, mert hát a többi korodbeli ilyet nem tenne, de te az irántuk való tiszteletből és szeretetből szeretnéd ha bólintanának rá. Ha még ez sem elég hatásos akkor hozzá teheted szép körítéssel, hogy pedig biztonságban, kényelmesen, rendes körülmények között és persze jól felszerelkezve sokkal jobb lenne elvesztened a szüzességed mind kutyafuttában és titokban valamikor, amit ugye úgy sem tudnak megakadályozni.

2012. júl. 19. 19:15
 6/7 faricat válasza:
nálam is ez volt a helyet. én odamentem anyámhoz, és mondtam neki, hogy én úgy gondolom, hogy itt az ideje a közelebbi kapcsolat létesítésére. :D anyám persze teljesen kiakadt. aztán egyszer nagyon berúgtam (fujjgusztustalan, nem szabad), és akkor a barátom azt mondta, hogy így nem mehetek haza és másnap nála ébredtem. Anyám szem szólt hozzám két napig, az óta már a fogamzásgátlóba is beleegyezett. Ez az én sikersztorim :D
2012. júl. 19. 22:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Én most lettem 16 majdnem 2 évesek vagyunk a barátommal (aki 17 éves) de nem engedik, nemrég feküdtünk le, szüleim tudják, de még így sem engedik :D

Nekemis mindig a "még korai" dologgal jöttek, szóval várok, mást tudok tenni? Nem. Hazudni fogok? NEM.

2012. júl. 20. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!