Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen pózban szoktatok aludni a párotokkal?
Figyelt kérdés
Mi egész éjjel ölelgetjük egymást. :) Kiskifli vagy nagykifli szerettek inkább lenni? :)2012. júl. 11. 16:24
1/9 anonim válasza:
mindíg a pasim ölel engem :) és a lábát behúzom a lábam közé csak így tudok elaludni mikor összejöttünk akkor egymással szemben ölelve aludtunk nem tudom h mostmár nem bírnék úgy
3/9 anonim válasza:
A férjem az ágy egyik végében, én a másikban. 180cm széles az ágy, két 90-es matraccal, hogy még egymás forgólódását se érezzük meg :)) Teljesen eltérőek az alvási szokásaink, ilyen szempontból legcélszerűbb lenne külön szobában aludnunk, de hát azt már mégse... :)
4/9 anonim válasza:
a puncimban szokta tárolni a farkát alvás közben de jó lenne egy új 19L
5/9 anonim válasza:
Mi sosem tudtunk összebújva aludni, nekünk az kényelmetlen. Ha néha magunkhoz térünk éjszaka, akkor kicsit összebújunk, egyébként mindenki alszik úgy ahogy szeretne.
6/9 anonim válasza:
De jó már egyeseknek, én világéletemben egyedül feküdtem le, de ami késik nem múlik, remélem. :)
22f
7/9 anonim válasza:
Én inkább croissant szeretek lenni.
9/9 anonim válasza:
Két alvópózt váltogatunk.
Vagy kiskifli-nagykifli és összekulcsoljuk a lábainkat is, a fenekem nekinyomom és amennyire lehet összebújunk.
A másik pedig, amikor ő hanyatt fekszik én pedig a mellkasára teszem a fejem és a lábam átdobom rajta, vagy szintén összekulcsoljuk :) Ha így fekszünk általában amíg el nem alszom a kockáin szoktam futtatni az ujjaimat :)
19/L+ 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!