Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti milyen pózban szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen pózban szoktatok aludni a párotokkal?

Figyelt kérdés
Mi egész éjjel ölelgetjük egymást. :) Kiskifli vagy nagykifli szerettek inkább lenni? :)

2012. júl. 11. 16:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
mindíg a pasim ölel engem :) és a lábát behúzom a lábam közé csak így tudok elaludni mikor összejöttünk akkor egymással szemben ölelve aludtunk nem tudom h mostmár nem bírnék úgy
2012. júl. 11. 16:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
kifli:)
2012. júl. 11. 16:30
 3/9 anonim válasza:
70%
A férjem az ágy egyik végében, én a másikban. 180cm széles az ágy, két 90-es matraccal, hogy még egymás forgólódását se érezzük meg :)) Teljesen eltérőek az alvási szokásaink, ilyen szempontból legcélszerűbb lenne külön szobában aludnunk, de hát azt már mégse... :)
2012. júl. 11. 16:35
 4/9 anonim ***** válasza:
27%
a puncimban szokta tárolni a farkát alvás közben de jó lenne egy új 19L
2012. júl. 11. 16:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi sosem tudtunk összebújva aludni, nekünk az kényelmetlen. Ha néha magunkhoz térünk éjszaka, akkor kicsit összebújunk, egyébként mindenki alszik úgy ahogy szeretne.
2012. júl. 11. 17:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

De jó már egyeseknek, én világéletemben egyedül feküdtem le, de ami késik nem múlik, remélem. :)

22f

2012. júl. 11. 17:24
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább croissant szeretek lenni.
2012. júl. 11. 17:34
 8/9 anonim ***** válasza:
68%
összebújva szoktunk aludni :)
2012. júl. 11. 17:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Két alvópózt váltogatunk.

Vagy kiskifli-nagykifli és összekulcsoljuk a lábainkat is, a fenekem nekinyomom és amennyire lehet összebújunk.

A másik pedig, amikor ő hanyatt fekszik én pedig a mellkasára teszem a fejem és a lábam átdobom rajta, vagy szintén összekulcsoljuk :) Ha így fekszünk általában amíg el nem alszom a kockáin szoktam futtatni az ujjaimat :)

19/L+ 22/F

2016. dec. 14. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!