Júniusban szülő kismamák! Ti milyen pozban szertkeztek a párotokkal? Nincsen bennetek félsz, a pici kapcsán? Irjatok!
Figyelt kérdés
2009. ápr. 2. 06:51
1/6 anonim válasza:
Én májusban fogok szülni, de eddig szinte minden póz ment. Ami neked nem fáj és nem kellemetlen, attól baj nem lehet, de azért csak óvatosan, ilyenkor inkább a lassabb tempó a biztonságos. Az orvost vagy védőnőt nyugodtan kérdezd meg, ők személyre szabottabb választ adhatnak(ne szégyelld,azért vannak, hogy téged segítsenek.)
2/6 anonim válasza:
Persze,hogy félted a törpédet....én is. De akkor nem lenne megengedett és amikor együtt vagyunk nem a picire gondolok. Utána apa megsimizi. Azzal nyugtatom magam,amiket olvasok,h ő ebből nem érez semmit se és nem rossz neki.
Póz???Hát nem sok a választék. Mi úgy szoktuk,h oldat fekszem....tehát minden esetben fekszem. :)
jún.18.
3/6 anonim válasza:
nekem 2100-as a cervixem, a baba fejétől pedig lassan a lábamat sem tudom összezárni - annyira lent van. Szóval mi kénytelenek voltunk felfüggeszteni... máshogy oldjuk meg.
4/6 anonim válasza:
szia!hät nekem hätulrol (kutyapoz) a legkenyelmesebb.amikor viszont a pärom van felül,mindig tartanom kell,nehogy nyomja a hasam.bär öszinten szolva tul sok kedvem nincs az egeszhez mär a terhesseg eleje ota,nem tudom miert.pedig elötte... :) persze azert nem fordulok el a ferjemtöl,de en inkäbb csak ugy összebujnek... 29hetes pocis
5/6 anonim válasza:
Mi is nagyon ritkán vagyunk együtt! Valahogy nem kívánom úgy, de mégis hiányzik! :) Érdekes! A babám nem féltem, mert zárt vagyok és tudom, hogy a szex után ő is kap egy nagy löket boldogsághormont! Persze hogy nem azt érzi, hogy anya, apa szexel! :) Csupán hogy anyának jó! :)
A kedvelt póz, amikor én háton a férjem pedig oldalast. Így abszolút nincs útban a poci sem. :)
6/6 anonim válasza:
Én mindig azon aggódok hogy húúú szegénykém biztos érzi és néha bepánikolok ettől!De ez már mostanra elmúlt hála.mi is általában úgy hogy oldalt fekszünk ritkán szoktuk úgy hogy én vagyok felül de olyankor félek hogy elnyomom a picit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!