Milyen pozban szoktatok a parotokkal aludni?
Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 08:20
1/24 anonim válasza:
Én nem tudok vele összegömbölyödve aludni, nagyon sajtkukac vagyok, így kényelmetlen, ha valaki "lefog". Plusz a "lélegeztetőgépe" miatt nem menne.
(alvás közben a légcsöve összeszorul, nem megy le levegő, horkant, mikroébredés, nem alussza ki magát, ezért volt vizsgálaton és lett egy ilyen gépe, ami erőszakolja le a levegőt, és nincs baja)
20/L
2/24 anonim válasza:
Háttal egymásnak. Pedig nagyon szeretem őt, de nekem úgy kényelmes,úgy érzem magam egyedül az ágyban, és úgy pihentető az alvásom. Ha felé fordulok el sem tudok aludni.
3/24 anonim válasza:
Nincs semmilyen póz. Mindenki alszik a saját oldalán szépen, aztán jól van. Az alvás nem társas tevékenység, idegesítő, ha nem tudok szabadon mozogni közben.
4/24 anonim válasza:
este ugy alszunk el,hogy ő háttal nekem,és meg hozzábujva,de utána szinte egyből elfordulok,én is hason szeretek aludni (még az elején probáltuk erőltetni az összebujva alvást,mert hogy az milyen romantikus,de a hátfájás már messziről sem az ,ugyhogy éjszaka max a lábunk ér össze)
de reggel pótoljuk,amint egyikönk megébred,bujik oda a másikhoz
5/24 anonim válasza:
Vagy én ölelem őt, vagy ő ölel át.
6/24 anonim válasza:
Engem át szokott ölelni a párom. Eddig senkivel nem tudtam így aludni, idegesített. Ő az első, aki nem zavar, vele az elejétől így van.
7/24 anonim válasza:
Amilyen pózban egyedül is szoktam, kivéve, hogy kicsit össze kell húzzam magam, mert nincs annyi hely.
8/24 anonim válasza:
Van, hogy ölelve alszunk el, de aztán szétmegyünk, mert nem kényelmes így aludni. Van, hogy külön, és alvás közben egymáshoz bújunk - nem direkt, csak álomban :D - De legtöbbször kézenfogva. :) Mindig úgy, hogy kényelmes legyen, és ne zavarjuk a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!