Hogyan szoktatok a parotokkal aludni?
Figyelt kérdés
Osszeolelkezve, hattal egymasnak,...,2010. márc. 21. 21:44
1/28 anonim válasza:
Változó ahogy kényelmes.Elalvásnál mindig kiskifli-nagykifli póz:D aztán mindenkinek ahogy jó..
2/28 anonim válasza:
kiskifli, nagykifli :) Aztán egy idő után felkelünk, és mindenki fordul amerre kényelmes :)
3/28 anonim válasza:
Én a páromnak háttal,és ő magához ölel.Mindketten csak a jobb oldalunkon tudunk aludni.Reggelre azért többnyire szétgabalyodunk.
4/28 anonim válasza:
Mi az a kiskifli-nagykifli póz? Még soha nem halloam róla?
5/28 anonim válasza:
:D Az amikor mind a ketten az oldalunkon fekszünk és egyikünk a másikat hátulról megöleli:D
6/28 anonim válasza:
kiskifli-nagykifli:) majd fordulás egymásnak háttal de a fenekünk összeér(!), de ahogy forgolódunk a lábunk mindig egymáshoz ér. Így mindig érzem, hogy mellettem van:D 22/L
7/28 anonim válasza:
Ahogy kényelmes, és ahogy amúgy is aludnánk. Nekünk nem megy az ölelkezve alvás :D Próbálkoztunk, de mindig a szingli-alvásmód mellett kötöttünk ki :)
8/28 anonim válasza:
Ágyban fekve és nem érünk egymáshoz, mert én antiszociális vagyok, persze előtte megy a kiflizés:)
9/28 anonim válasza:
nálunk is kiflik vannak,közbe fogjuk egymás kezét is,aztán ha elalszunk,forgolódunk,de valamink általában összeér,ha nem,és felébredek,odabújok,ahogy ő is tenné.. :)))
az első éjszakán összeölelkezve aludtunk..aztán így összeszoktunk,és így kényelmes..
de szép a szerelem.. :)))) majdnem két éve..
10/28 anonim válasza:
hát... mi össze-vissza. legtöbbször hát nem is tudom.. van hogy ölelkezve, van hogy a legkényelmesebben hátat fordítva egymásnak :D. szerintem tök mindegy hogy alszunk a lényeg hogy kényelmesen, úgyis tudom hogy ott van mellettem ha nem érek hozzá. NO :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!