Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki megmagyarázná a férfiak gondolkodását ilyen helyzetben?
18 éves lány vagyok, őszinte, határozott, igényes, hűséges, és minden beképzeltség nélkül mondom, hogy szép is.Nem fekszek össze bárkivel, ami azt illeti házasságig egyátalán, van tartásom és magabiztos vagyok.
ennyit rólam.
Egy fiúban/férfiben akik udvaroltak, mindig a bensőre figyeltem, a külső egyáltalán nem érdekelt mert amit keresek az nem kivül hanem belül van.
Az utóbbi 2 évben, pár randevú után már az esküvőröl beszélt az illető jelölt..ez szerintem komolytalan ilyen hamar igy nem vettem ismerkedési időszakban erről tudomást.Viszont mikor úgy nézett ki, hogy partner vagyok az ötletben, rövid idő alatt, az összes olyan arcát mutatta amivel nem tudnék együtt élni.
A rossz bánásmód hatására kiszerettem és még én lettem leszurva mikor kimondtam leánykérésnél a Nem-et, 4x.
Most is volt egy jelölt aki hangosan kijelentette a villamoson, hogy meg fog változtatni mert nem vagyok elég jó! a legviccesebb, hogy mindezeket minden sértés nélkül mondva, kifejezetten csúnya fiúk tették velem.
A kérdés, hogy milyen gondolkodásmód vezet arra bárkit hogy ilyet tegyen és még ő legyen felháborodott??
Azt is hadd fuzzem hozza, hogy ugye jol latszik ez a kulonbozozo stigmatizalt tarsadalmi csoportok felvonulasain is.
Nem TE hivod oket a te kozegedbe, hanem ok hivnak teged. Es persze te mesz, exponalod magad, mint jo, meg tolerans ember, de egyebkent le van szva.:-)
"Holott egy nem serult emberrel kapcsolatban ez a kerdes fel sem merul." >
Hiszed vagy sem, de. Az élet rövid, a belőle szabadon elkölthető idő társadalmunknak hála még kevesebb és minden esetben alapos megfontolást igényel, hogy mégis, mennyit akarok én ebből a korlátozott időből egy ember társaságában eldönteni. Részemről ráadásul egy társadalom által teljesen befogadott ember társasága, még ha az alaptermészete szimpatikus is általában még több türelmet és energiát igényel, mint egy szintén jó természetű különccé, utóbbiak ugyanis általában sokkal rugalmasabbak és nyitottabbak, míg egy "szocializált" emberhez kb. állandó fejtolmács kell, hogy egyáltalán egy nyelvet beszéljünk. De még ennek ellenére is igyekszem kerülni amennyire lehet, hogy a szocializációs státuszuk alapján válogassam meg a barátaim, mivel teljesen lutri, hogy ki az, akit bekebelez a társadalom és kit öklendez vissza.
Szóval a magadból való általánosítás kapcsán olvasd el, amit a másik válaszolónak írtam erről. Részemről ezt a trollfoightet lezártam.
20as, a lenyeg mindig azon van, h ki mit tesz.
Ertem, h te elmelkedsz ezen, meg szoban elkepeszo egyenloseg parti vagy, meg humanista, meg tolerans. Csak itt nem errol van szo.
Hanem arrol, h a tarsadakmi valosagban, a sajat kozegedben mit teszel ezert. Sok veled egyvelenyen levo embert ismerek /tobbseguk no / es pontosan tudom, hogy ez az egesz szamukra inkabb valami ertelmisegi hobort, valamilyen kritikai marxista-feminista ertelmisegi melankolikus hobbi.
22 jol sejted, nem hiszem. Sot, az amit irtal, arra enged kovetkeztetni, hogy jo szelsobaloshoz hiven, magadat tarsadalmon kivuli kuriozumnak /nem fejtegetnem a szocialpszichologiai leirasokat arrol, milyen tipusu emberek fogekonyak a szelsosegessegre/ tartod, nos, az kvaelet, h az ilyen ember magasrol tesz arra, h ki milyen 'serulesekkel' kuzd. A lenyeg az, h ot be ne szippantsa a konstrukcios metely:-)
Csao
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!