Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki megmagyarázná nekem?
Sziasztok!:)
Először is 17 éves vagyok egy elég hosszú párkapcsolattal mögöttem.Nemrég lett vége,sajnos..
A kapcsolatom eléggé zavart volt,mivel azért jöttem össze az illetővel,mivel nagyon sokat könyörgött,pontosan 7 hónapot,sokat sírt és szenvedett miattam.Az elején őszintén megmondom,semmit nem éreztem az illető iránt,de a vége fele úgymond "megszoktam",hogy mindig velem van és szeret.Egy szóval nem mondhatom ,hogy szerettem/szeretem,de most így,hogy vége,hiányzik.Nem tudom mit érzek,mivel ha mással látom,nem vagyok féltékeny,sőt,örülök,ha boldog,viszont néha szeretném a magaménak tudni.Ettől függetlenül ha meglátnám mással abszolút nem érdekelne,ezt tudom,mégis gyakran van,hogy hiányzik..
Nem tudom,ez szerelem,vagy mégis mi?:(
Alapbol nem kellett volna osszejonnod vele. Szanalombol egyutt lenni valakivel szerintem nagyon megalazo. Neki is es neked is, ha mas nem magaddal szemben annyira igenyesnek kellene lenned, hogy nem jarsz olyan emberrel, akihez nem vonzodsz, aki irant nincsenek ezeseid.
A kerdesedre valaszolva: ez egyszeruen megszokas, ha hosszu ideig voltatok egyutt es jol erezted vele magad, akkor normalis, hogy valamilyen szinten hianyzik.
Ettol fuggetlenul, szerintem annak a kapcsolatnak semmi ertelme nem volt, szoval lepj tovabb.
A szeretet nem azonos a szerelemmel...
Ha valakit szeretsz arra vigyázol,gondoskodsz Róla de nem vagy féltékeny...mert "megszoktad", hogy ott van melletted.
Az elengedés nem feltétlen szakítást jelent, csak belenyugszol abba, hogy nem tudsz vagy nem akarsz a másikért már többet tenni, ezért adod meg a lehetőséget Nekik arra, hogy mással boldogabb legyen!!! Ez így logikus.
De egyben elveszítesz egy társat is, aki szintén adott Neked valamit a kapcsolatban, amire szükséged is volt....egyébként nem tartottad volna fenn idáig!!!
Itt az ideje, hogy találj valakit, akihez teljes szívedből vonzódni tudsz... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!