Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem ez nagyon új. Megmagyarázná valaki mi ez?
Együtt vagyok egy fiúval, nap , mint nap beszélgetünk, sőt nagyon normálisan viselkedik velem. Figyel rám, együtt eszünk, fürdünk , szeretkezünk, tudjátok .... mintha járnánk, de folyamatosan azt hajtogatja, Ő nem szeretne komoly kapcsolatot, nem akar járni. Holott ő is keres engem, (nem csak szexelős alkalmakkor...) .
Szerintem csak magától a gondolattól fél, vagy akkor mi az? Szerintem ez már járás , két ember közötti kapcsolat. Szerintetek tévedek? Vagy mi ez, ha nem párkapcsolat? Ha csak szexre találkoznánk megérteném, de nagyon nem ... nagyon meghitt , átérzős, érzelmes az egész :)
szex mellett szeret tölteni Veled időt, de ez neki nem jelent kapcsolatot, van ilyen, majd ha szerelmes lesz, akkor lelép
tisztáztátok a kezdetekkor ezt el is mondta, ő nem tekinti annak, van sok ilyen srác hidd el, aztán mi lesz, majd kiderül N
Igen, én is így gondolom. Még várok kicsit, várok arra , hogy lássam hova fejlődik ez a dolog. Igazából nem szükséges ezt közhírré tennem, hogy már rég párkapcsolatban van, holott Ő szerinte nem. Nem is fontos, hiszen az a lényeg , hogy együtt vagyunk és számíthatok rá, még akkor is , ha szerinte ez még nem kapcsolat. Nekem elég, ha mellettem van, az meg tök m1 , hogy nem hajlandó belátni ezeket. Ha már tényleg komolyabb lenne , úgyis rájön magától . Szerintem is a korábbi tapasztalataiból indul ki, hogy eddig miket élt át. Csak érdekelt , hogy mennyien gondolnak velem egyet, ha reálisan gondolkodunk, ha nem valaminek a befolyása dönt. Érdekelt, hogy ez valamiféle új kapcsolat tipus lehet amiről még nem értesültem. Én vagyok annyira maradi, hogy ez szerintem már "valami" ? :) Örülök, hogy azért mások is egy véleményen mozognak velem, és nem csak az elfogultságom szerint látom úgy , ahogy a dolgokat.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!