Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem viselt meg, amikor elmúlt a szerelem a párotok iránt? Vagy amikor neki múlt el irántatok?
6 éve vagyunk együtt, az elején nálunk is tombolt a szerelem, aztán a 3. év környékére szépen lecsillapodott. Nyilván, a szerelem nem tart örökké, de ez rendjén is van így. Én úgy vettem észre, hogy a harmadik év után egy új, magasabb szintre lépett a kapcsolatunk. Tenni kell azért, hogy a kapcsolat ne laposodjon el, ne megszokásból legyünk a párunkkal, ez pedig nem mindig könnyű. Nekem az a véleményem, hogy egy jó kapcsolat alapja az őszinte kommunikáció és a jó szex. Na most jó szex nincs őszinte kommunikáció nélkül, mert el kell mondani, hogy mit hogyan szeretnél vagy nem szeretnél, meg kell hallgatni a partnert, hogy ő mit és hogyan szeretne, és ha nem is találkoznak teljesen az elképzelések, akkor valam kompromisszumot kell kötni vagy áldozatot hozni. Természetesen mindkét félnek. Viszont ez meg nem csak a szexre igaz, hanem úgy általánosságban mindenre.
Volt egy olyan időszak a mi kapcsolatunkban, amikor úgy éreztem, hogy elmúlt a szerelem, ugyan szeretjük egymást, de valahogy ez kevés. Többre vágytam, rózsaszín ködöt akartam. Aztán ezt elmondtam a férjemnek, aki tök jól fogadta, sőt, bevallotta, hogy kezd ő is így érezni. Aztán azt mondta, hogy figyelj, oldjuk meg. Tegyünk a kapcsolatunkért. Elmentünk egy hosszú hétvégére, ahol tényleg csak egymással foglalkoztunk, rengeteget beszélgettünk, pihentünk, tényleg EGYÜTT voltunk, nem csak egymás mellett, szeretkeztünk, stb... Hazafelé a kocsiban végig gondoltam a hétvégét, és megint éreztem a pillangókat a hasamban, örömmel töltött el, hogy megtudtuk beszélni és változtatni tud(t)unk. Van, hogy nem is kell hosszú hétvége, csak egy pár óra és egy jó borocska meg egy őszinte beszélgetés. Szerintem ez a nyitja egy jó kapcsolatnak, hogy merj őszinte lenni a másikkal, és ő is veled.
Èn a férjemet még a mai napig úgy szeretem mint az elején. Elsem tudnám képzelni magamt mással.
8 éve vagyunk együtt van 2 gyerekünk.
Az elsö 1-2 év igazán eröteljes szerelem volt, de még most is ugyan az az érzés fog el, ha elkezdi csókoldatni a nyakamat, vagy igazán megdobban a szivem ha oda súgja, hogy szeret. Ha romantikus filmet nézek, akkor mindig az jut eszembe, hogy nekem pont egy ilyen kapcsolatom van, a férjemmel pont ilyen nagy volt és van a szerelem.
Ö is még mindig imádattal van felém.
Voltam elötte férjnél 5év kapcsolat volt. Ès úgy mentem hozzá hogy már nem szerettem, csak a te teoriád élt az agyamba, hogy minden szerelem elmúlik. Elején sem volt nagy lángolás, de jó volt vele, de ennyi.
Ha romantikus filmet néztem, mindig az jutott eszembe de jó volna ezt átélni, azt amit a szinészek eljátszanak... De azt gondoltam, az csak filmben létezik.
Majd mikor jött a mostani férjem már tudtam, hogy ez más. Ès igen is van nagy szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!