Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudtam, de nem csak a koráról és ideje bevallanom. Hogyan?
Annyiban mondjuk lehet benne valami, hogy téged már kikérdezett anyukád az "alap" kérdésekből, tehát nem biztos, hogy az első kérdések között lesz az, hogy hány éves.
Viszont jelen esetben esélyes, hogy legkésőbb akkor felmerül, mikor kiderül, hogy volt házas.
Van egyébként még egy verzió, de én ezt nem pártolnám. Ha várható a tiltás, miegyéb, akkor játszhatjátok otthon, hogy 26 éves. Volt egy jó barátom, 18-29 volt a korkülönbség náluk a srác javára. Fiatalnak is nézett ki egyébként, a lány szülei (meg ismeretlen nagynyilvánosság) előtt 23-nak vallotta magát, csak a szűk baráti kör tudta a valót.
Ez is működhet, de könnyű belebukni, így én nem javasolnám, amíg van rá remény, hogy a szüleid lenyelik a dolgot.
Párod egyébként tud a félelmedről? Mit szól hozzá? Lehet, hogy közel sem veszi annyira komolyan, mint te, és esetleg előrukkol egy jó megoldással. :) Végül is, ő lesz a tortúra tárgya.
#12,
Nem én vagyok a kérdező, de szerintem inkább ez a reakció a gyerekes. :) Tök jó, hogy nálad ilyen családi idill van, de nem minden család ilyen.
Én speciel 25 éves vagyok, anyám mégis megpróbál tiltogatni a páromtól, mert az ő fedele alatt élek, ő parancsol... Lehet erre mondani, hogy idióta vagyok, hogy felnőtt fejjel hagyom, de a körülmények sokban befolyásolnak. És igenis le kell nyelnem felnőtt nőként, hogy beleszól az életembe.
Ettől még nem vagyok gyerekes. Sőt...
Szóval, de igen. Ilyen van. Nem csak tíz évesen.
15# Sajnos jó a memóriája:)
Amúgy nem csinált semmit, a felesége elhagyta őt egy másik férfi miatt egyik napról a másikra, akivel azóta is együtt van és már neki is szült egy gyereket, de ez már mellékes... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!