Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hazudtam a barátnőmnek és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudtam a barátnőmnek és nem akar megbocsájtani elakar felejteni látni se akar meg semmi hogyan tudnám vissza szerezni? A többi lent

Figyelt kérdés

Ma összevesztem a barátnőmmel mert nyuszi voltam és nem mertem elmondani neki az őszintét de ma mondta hogy mondjam el nem lesz belőle semmi baj el is mondtam neki aztán utána szakított velem és nem akar meg bocsájtani látni se ar meg semmi :( pedig én nagyon nagyon szeretem és nem szeretném elveszíteni

mondtam neki hogy én ezentúl mindig őszinte leszek vele de nem akar nekem hinni:(

hogyan tudnám elérni hogy higgyen nekem ? és meg bocsásson kérlek segítsetek

2013. aug. 1. 17:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mit műveltél?
2013. aug. 1. 17:56
 2/14 Didiiayer ***** válasza:
Nem csodálom, ha nem akar hinni. Szóval ezek után ne várd el, hogy az egyik napról a másikra minden oké lesz. Szerintem majd csak idővel, és elég nagy hazugság lehetett ha így reagált.
2013. aug. 1. 17:57
 3/14 A kérdező kommentje:
hazudtam neki:( és most nem akar nekem hinni
2013. aug. 1. 17:57
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerintem az első kérdező arra kíváncsi,h. mégis miben hazudtál?!
2013. aug. 1. 17:58
 5/14 anonim ***** válasza:

nem ez a lényeg, az miben? ez mindentől fontosabb!!!

addig oké, ő kérte mond el, de a lényeg, hogy miről van szó,

így senki nem tud segíteni

2013. aug. 1. 18:00
 6/14 A kérdező kommentje:
abban hogy nem mertem elmondani neki az öszintét és ezért hazudtam neki:( és az a baj hogy sokmindenben:(( mert nyuszi voltam és nem mertem elmondani de most elmondtam neki és ezt kaptam:(
2013. aug. 1. 18:07
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Adj neki egy kis időt. Mást nem tehetsz. Hátha idővel megbocsájt, ha szeret. De legközelebb ne légy ilyen hülye!
2013. aug. 1. 18:14
 8/14 anonim ***** válasza:
A pontos történettel szerintem többre mennénk. Így csak sötétben lehet tapogatózni
2013. aug. 1. 18:15
 9/14 A kérdező kommentje:

a pontos történet annyi hogy mondtam neki egy két dolgot amit nem kellet volna és mondtam neki hogy nem gondoltam komolyan mert nem mertem neki elmondani az igazat és ma amikor kérdezte mondta hogy semmi baj nem lesz csak mondjamel

elmondtam neki aztán jött a baj tudom hogy hülye voltam mert akkor elkellet volna mondanom de nem mertem:( és nem tudom hogyan tudnám vissza szerezni:(

2013. aug. 1. 18:26
 10/14 anonim ***** válasza:

Pontosan az az egy-két dolog érdekelne itt szinte mindenkit, mivel az határozza meg, hogy mennyire vészes a helyzet.

Csak hogy értsd:

1, Régebben tetszett neked egy lány, mert csinosnak találtad, de nem léptél. Ez nem vészes, mindenkinél van ilyen. Nincs különösebben ok a szakításra.

2, Régebben tetszett neked egy lány, mert csinosnak találtad. Közben lett barátnőd, és ezzel a lánnyal kikezdtél. Van ok a szakításra.

Érzed már a súlyát? Az az egy-két dolog a lényege az egésznek, nem az, hogy nyuszi voltál-e vagy sem.

2013. aug. 1. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!