Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hazudtam a barátnőmnek és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudtam a barátnőmnek és nem akar megbocsájtani elakar felejteni látni se akar meg semmi hogyan tudnám vissza szerezni? A többi lent

Figyelt kérdés

Ma összevesztem a barátnőmmel mert nyuszi voltam és nem mertem elmondani neki az őszintét de ma mondta hogy mondjam el nem lesz belőle semmi baj el is mondtam neki aztán utána szakított velem és nem akar meg bocsájtani látni se ar meg semmi :( pedig én nagyon nagyon szeretem és nem szeretném elveszíteni

mondtam neki hogy én ezentúl mindig őszinte leszek vele de nem akar nekem hinni:(

hogyan tudnám elérni hogy higgyen nekem ? és meg bocsásson kérlek segítsetek

2013. aug. 1. 17:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

egyszer kèrdezte hogy a kapcsolatunk csak a szex röl szól és mondtam neki hogy nem és ma amikor kérdezte újra elmondtam neki hogy 1-2% ban a többi csak a kapcsolatunkrol

és hiába kérem hogy kezdjük újra de nem akarja újra kezdeni mondtam neki hogy soha többet nem hazudok neki meg hogy meg fogok változni de nem hiszi el:(

2013. aug. 1. 19:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Független a kérdéstől, szerintem abból már amúgy is lett volna hiszti. A szex egy egészséges kapcsolat része, így kissé érthetetlen, hogy 1-2%-on hova akadt fel.
2013. aug. 1. 20:45
 13/14 A kérdező kommentje:
én sem értem hogy de szerintem egy normális kapcsolatban ez fontos
2013. aug. 1. 21:16
 14/14 A kérdező kommentje:

ja meg még azért sem akar megbocsájtani mert egyszer egy nagyon nagyon picit ráadtam a sírásra de azóta egyszer sem és nem akarja elhinni azt mondja ha újra kezdenénk csak hülyítene pedig én nem hűlyítettem csak nem mertem elmondani az igazat

segítsetek kérlek titeket

2013. aug. 2. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!