Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom imád motorozni, sőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom imád motorozni, sőt engem is rá akar venni, hogy üljek mögé. Én nagyon félek az ilyesmitől és őt is féltem. Mit tegyek? Letudnám valahogy beszélni?

Figyelt kérdés
2013. aug. 1. 13:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
38%

Két lehetőséged van vagy elfogadod hogy szeret motorozni és hagyod had csinálja vagy elhagyod a párod és keresel olyat aki nem motorozik.

Lebeszélni nem tudod és nem is szabad mert mindig hiányérzete lesz és ki tudja mikor kattan be hogy ujból motorozni akar,lehet addigra szülsz egy két gyereket,akkor mit kezdesz?

2013. aug. 1. 13:12
 2/18 anonim ***** válasza:
64%

Először én is nagyon féltem, a kapuig nem jutottunk, de utána már nagyon tetszett.

Ha nem akarsz menni, nem mész. Én bíztam a férjemben annyira, hogy felüljek mögé, legalább a városunkban :)

2013. aug. 1. 13:13
 3/18 A kérdező kommentje:
Ő azt mondja, hogy velem nem fog gyorsan menni de én nem hiszek neki. Egy motor nem olyan stabil mint egy kocsi, bármikor felborúlhat.
2013. aug. 1. 13:16
 4/18 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem váljatok el, ne mondj nekem olyat hogy motorozni rossz dolog, ha elmész vele meglátod milyen élmény, Anyu is lány korába mindig ment faterral amikor ismerkedtek, most meg alig alig ül mögé, de azt sose állította hogy fél ill. nem bízik meg benne

Ez azt bizonyítja hogy a férjed iránt nem sok bizalommal vagy

Egy önálló akaratú férfit mint engem is, senki nem dumálna le arról amiért élek vagy amit szeretek csinálni

21/F

2013. aug. 1. 13:17
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Lebeszélni???? Egy motorost arról, hogy motorozzon? Ó, te jó ég... Eszedbe se jusson. Ha szereted, szeresd így. Nem muszáj felülni mögé, ha félsz, aggódni lehet, csak CSENDBEN!
2013. aug. 1. 13:22
 6/18 anonim ***** válasza:

Ha lebeszéled a motorról, és miattad nem motorozik, az olyan, mint hogy elveszed a gyerektől a kedvenc játékát.

Vagy arról akarod lebeszélni, hogy téged cipeljen magával?

Szerintem ha 50-el megy városban, nem lesz semmi bajotok, ez a nem hiszek neki - dolog pedig tényleg arról árulkodik, hogy nem bízol benne.

Egy autó sem annyira biztonságos azért, hiába van 4 kereke. Szerintem gurulj ki vele az utca végére, és el fogja fogadni, hogy nem akarsz vele menni. Csak legalább próbáld ki/meg.

2013. aug. 1. 13:22
 7/18 A kérdező kommentje:
De mi lenne ha találna más hobbit? Ez egy életveszélyes szenvedély. Szerintem ha igazán szeretne akkor nem akarná, hogy agódjam érte.
2013. aug. 1. 13:24
 8/18 anonim ***** válasza:
Azt kell mondjam, ez sem lesz hosszú kapcsolat...:( Motoros lét egy másik életforma,csodálatos élmények rejlenek benne, ha veled ezt nem lehet megosztani, sőt meg akarod ettől fosztani, akkor hosszútávon kuka lesz.
2013. aug. 1. 13:28
 9/18 anonim ***** válasza:
Nézd vissza az interjúkat Erőss Zsolt feleségével, hátha az segít - nem a lebeszélésben, hanem az elfogadásban :)
2013. aug. 1. 13:28
 10/18 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem ha igazán szeretne akkor nem akarná, hogy agódjam érte.

Ha igazán szeretnéd elfogadnád olyannak amilyen és nem akarnál változtatni rajta!

2013. aug. 1. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!