Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A volt férjem jelenlegi...

A volt férjem jelenlegi felesége engem hibáztat, amiért a férjem már nem akar gyereket és amúgy mindenért. Mit tehetnék ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Nem haraggal váltunk el, szerencsére mindent meg tudtunk/tudunk beszélni. A gyerekeket közös felügyelettel neveljük, az anyagiakat is felesben álljuk.

A volt férjem nagyjából 2 éve újból megnősült. A felesége akkor belement, hogy nem lesz közös gyerekük, most viszont engem okol amiért ez így van. Folyamatosan támad, hogy én elszedem a férje pénzét, ezért nem lehet több gyerek, miattam nem tudnak kettesben sehova elmenni, miattam kell egy 1 szobás lakásban élniük (a gyerekekkel én maradtam a közös házban).

Az exem már számtalanszor beszélt vele, hogy hagyjon engem békén, de nem használt semmit.

2013. júl. 29. 09:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Te semmit, ez a volt férjed és az új nej ügye, oldják meg így v. úgy.
2013. júl. 29. 09:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt akkor is tudta, amikor hozzáment. Azt, hogy vannak gyermekei. Te semmit nem tudsz tenni, de nem is kell.
2013. júl. 29. 09:28
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
"Ki milyet szakít, olyat szagol!"
2013. júl. 29. 09:45
 4/7 ivilicious ***** válasza:
87%

ne foglalkozz vele, tudta mibe megy bele, ő baja!!!

ezért nem kellene ilyen pasi, akit összeköt minden egy másik nővel..

szegénynek meg nagyon rossz lehet az 1szobás lakás,ha ketten vannak,örüljön,h van saját lakás..mert sok mindenkinek nincs.

2013. júl. 29. 09:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Van aki úgy hárít, hogy másokat hibáztat. Addig sem kell szembenézni a saját felelősségével. Semmit ne tégy, nehogy nekiállj magyarázkodni.

Nem miattad kell 1 szobás lakásban élniük. Ő is megkeresheti a kertes házra valót. Vagy ő is vihetett volna a házasságba lakást /házat. Értelmes embernek tűntök a férjeddel együtt, gratulálok a szép válásért, nem mindenkinek megy az ilyen.

2013. júl. 29. 09:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Neked semmit sem kell csinálnod. Biztos rosszul esik, hogy téged hibáztat, de ez az ő dolguk, majd megoldják. A nő meg lehet, hogy csak azért ilyen veled mert gyereket akar. A férje pedig nem és kifogásokat keres. Úgy értem, hogy mintha te akadályoznád őt. Rád hárít mindent mikor az egy ok amiért nincs gyereke, hogy a férje nem akar. Ő ezt nem tudja elfogadni. Ezért rád haragszik. Gondolom én...
2013. júl. 29. 09:54
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

"Van aki úgy hárít, hogy másokat hibáztat. Addig sem kell szembenézni a saját felelősségével. "

Szerintem is ez lehet a háttérben. Azt mégsem mondhatja, hogy de m.arha voltam, hogy ebbe belementem, akit szeret az ember azt sem szereti hibáztatni, maradsz te a főgonosz.

Ne menj bele ebbe a vitába.

2013. júl. 29. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!