Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom imád motorozni, sőt engem is rá akar venni, hogy üljek mögé. Én nagyon félek az ilyesmitől és őt is féltem. Mit tegyek? Letudnám valahogy beszélni?
A fő kérdés:
már akkor is imádott motorozni, amikor megismerkedtetek?
Mert ha igen, "nem vettél zsákbamacskát".
Vagy elfogadod, vagy te jobbra, ő balra el...
Ha viszont ez teljesen új hobbi nála, akkor minden jogod megvan, hogy ne tetsszen és ennek hangot is adj minden adandó alkalommal.
Ha te meg igazán szeretnéd, elfogadnád a hobbijával együtt.
Nem tudod lebeszélni a szenvedélyéről. Ha ennyire összeegyeztethetetlen az életstílusoddal, rossz párt választottál.
Ez nem hobbi, hanem egy szenvedély, amit vagy megszoksz, vagy megszöksz. Ennyi erővel akkor is aggódhatsz, ha kocsival megy el otthonról bármely családtagod, mert vele is történhet valami, nem kell ahhoz 2 kerék.
Ez meg hülyeség, hogy ha igazán szeretne, nem akarná hogy aggódjam érte. Most ez komoly? Lehet, hogy az élete álma volt a mostani motorja, megfosztanád ettől a párodat, akit elviekben szeretsz? Na, pont Te nem szereted igazán a párodat...
Kimondottan utálom az ilyen felfogású nőket, akik azt hiszik, hogy ha valami nekik nem tetszik a párjuk egy robot akit át lehet programozni az ő kedvük szerint, nem így van!
Én 28 éves nőként motorozok, nem is akármilyen vassal, 1000köbcenti és 300kiló vas van alattam, elmondhatatlan élmény amikor túrázunk a párommal (igen ő is külön motorral) és ha ésszel vezetsz és körültekintő vagy, nem életveszélyesebb mint pl. biciklizni...
A témához kapcsolódva amikor az első komoly motoromat megvettem 19 voltam és az akkori barátomnak nagyon nem tetszett és le akart beszélni, azonnal szakítottam vele és megtaláltam életem párját egy másik motorosban! :)
Szóval megpróbálhatod lebeszélni de abból szakítás lesz, tuti....bár ahogy látom az írásaidat meg sem érdeled a pasit, mert te csak egy bábut keresel akit a saját kényed-kedved szerint alakíthatsz, ezt egy férfi (nő) sem érdemli!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!