Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az egyik családtagom ki akar...

Az egyik családtagom ki akar túrni a munkahelyemről, ráadásul át akarja verni a főnökömet is?

Figyelt kérdés
Hiába próbáltam beszélni vele és finoman érzékeltetni, hogy ez így nem lesz jó, olyan mintha meg se hallotta volna. Ha szólok a főnökömnek, abból sértődés ill. családik cirkusz lesz. Ha nem, akkor egyrészt jóval kevesebb lesz a fizetésem, másrészt rossz lesz a lelkiismeretem is. Már az is az eszembe jutott, hogy otthagyom az egészet a családi béke kedvéért, van lehetőségem máshol dolgozni, viszont a főnököm számít rám. Ti hogyan oldanátok meg ezt a helyzetet, hogy a lehető legjobb módon jöjjetek ki belőle?

2013. júl. 21. 21:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
hát nézd meg kel mondani a főnőknek hogy ki akar turni meg probáltál vele beszélni de nem jutotál vele szora ha számit rád a főnők akor nem fog elkűdeni hid el nekem
2013. júl. 21. 21:56
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem akar elküldeni, csak folyamatosan csökkenti a munkaidőmet, hogy a bizonyos családtagom is tudjon dolgozni.
2013. júl. 21. 22:20
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Én fel mondtam hasonló szituáció miatt:(

Azóta már nem romonom az illető előtte kapcsolat útján volt az, az illető rájötta nő személyiségére, és szétmentek..

2013. júl. 22. 06:14
 4/14 A kérdező kommentje:
De ha felmondok, akkor gyakorlatilag ő győz, én pedig megfutamodok. Ha viszont kiállok magamért, akkor családi viszály lesz. Tényleg nem tudom, hogy mitévő legyek...
2013. júl. 22. 09:38
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, de én 2 évig húztam így...

Aztán már nem tudtam aludni ezzel álmodtam, a magánéletünkre is hatássql volt, gyomorgörccsel mentem dolgozni.

Hónapokkal a lmondás után is rémálmom volt, hogy újra,ennem kell.

Én úgy érzem én nyertem, mert fel tudtam ismerni, mikor kell abbahagyni, feladni, és meg mertem tenni ezt a lépést...

2013. júl. 22. 09:53
 6/14 anonim ***** válasza:
Felmondás...mennem kell...
2013. júl. 22. 09:54
 7/14 A kérdező kommentje:

Én is gyomorgörcsbe vagyok, mert így csökken az óraszámom, ami ugye fizetéscsökkentést is jelent, így nem fogok tudni kijönni a fizetésemből. De a rokonom szerint így igazságos, hogy megosztom vele... A főnökömnek pedig fogalma sincs arról, hogy ő ilyen sok óraszámba van ott. Tulajdonképpen egy üzletről van szó, ahol én egy beosztott vagyok, teljesen egyedül és én szedem ki a fizetésemet a kasszából. Néhányszor volt olyan, hogy nem tudtam elmenni dolgozni, ilyenkor ezt a rokonomat hívta a főnököm, de csak arra a pár órára... Most meg lassan fele annyit van ott, mint én. Ráadásul egy nagy hazudozó is, ezért nem merem szóvá tenni neki, tudom, hogy családi cirkusz lenne belőle...

Szóval, akkor többség tapasztalatok által azt mondja, hogy hagyjam ott. Nehezen, de azt hiszem tényleg ez lesz a legjobb döntés. Csak sajnálom ezt az egész helyzetet, a főnököm egyébként egy tündér. Nagyon megkedveltem őt, ezért is sajnálom ezt a helyzetet...

2013. júl. 22. 13:18
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Agelyzetedben én azért beszélnék a főnökkel, hogy sokkal kevesebbet tudsz így menni, és ez neked nem elég a megélhetésedhez, ezért kénytelen vagy máshova menni, me kettőtöket nem bír el az üzlet. Nem szeretnél menni, de muszj.. A főnököd meg eldönti, hogy hogy legyen, ha nem változtat mész..ennyi..

De mielőtt kilépnél keress ms biztosat, mert a nem eleég pénz is több a semminél

2013. júl. 22. 14:24
 9/14 anonim ***** válasza:

Én még mindig nem értem a helyzetet. Magyarul mondjuk eddig ottvoltál 8 órát, és a hónap végén a főnököd tudtával a kasszából(a cég eladásokból befolyt jövedelméből) emelted ki a fizetésedet?

Ezt úgy kell elképzelni, hogy mondjuk amikor félmillió volt a havi forgalom, akkor is a 10%-a járt neked, meg amikor 20.000.000 akkor is?

Mert ha mondjuk jól megy a bolt, akkor egy 500.000 feletti összeget lehet felezni, és nem haltok bele(max. nem vehetsz nagy dolgokat minden hónapban a fizetésedből,és ezentúl épp csak a rezsire meg a megélhetésre futja), de mondjuk egy 50.000 Ft-on nincs mit felezni, akkor tényleg azt mondom, hogy keress valahogy valahol valami más munkát.

Mihez értesz még ezen kívül?

2013. júl. 22. 18:32
 10/14 anonim ***** válasza:
mármint a bolton, az eladói szakmán, az értékesítésen kívül...
2013. júl. 22. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!