Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudtam, de nem csak a koráról és ideje bevallanom. Hogyan?
Tudják, hogy ő ugyanaz, mint akit januárban megemlítettél? Mondtál róla többet is azóta?
Ha nem sztorizgattál róla mindenfélét, akkor nincs gond. Egyszerűen mutasd be, ő itt a barátom. Nem kell ecsetelni, hogy vele találkozgattál január óta. Ne emeld ki ezeket a dolgokat, gyerekét, egyebet, hagyd, hogy maguktól merüljenek fel a beszélgetés során. Mert fel fognak úgyis.
20 éves vagy, felnőtt nő. Attól még, hogy otthon élsz, nincs joguk beleszólni a párválasztásodba.
Tipp: a jövőben ezeket a "jelentéseket" szűkítsd le annyira, hogy "egy barátommal X helyről", vagy nevet behelyettesítve.
Az én szüleim is ilyenek (pedig én még idősebb is vagyok...), mivel otthon élek, feljogosítva érzik magukat, hogy beleszóljanak a dolgaimba. Én egyszer kerek-perec közöltem a dekivelhovamész kérdésekre, hogy igen, randim lesz, így hívják a srácot, ha majd ott tart a dolog, hogy többet kell róla tudniuk, akkor be fogom mutatni, addig az én dolgom.
Anyám vérig sértődött, de többet nem pedzegette a dolgot. Én meg szépen lassan el tudtam csepegtetni a lényeges infókat a páromról, hogy érezze, azért nincs kihagyva teljesen az életemből. :)
Bakker, mi ez a hülyeség itt a gyékán, hogy a 30 éves férfiakat idősek otthonába küldenétek?!
Semmi baj a korkülönbséggel, Te viszont 20 évesen lehetnél érettebb.
miért kéne a korát megmondani egyáltalán?
Elmondod mit tanult, mit dolgozik, hol él... stb..nem értem, a születési évszám hogy jön ide. Nyilván, szülinapokkor kiderül, de az első 1-2 szülinapot nem feltétlenül kell családod körében ünnepelnie..
bemutatod, ha szimpi, akkor juhú, ha nem, dolgozni azon , hogy megkedveljék stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!