Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jelent valamit ha 19 évesen még nem volt barátnőm,
nem szexeltem, nem kaptam csókot?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert azt látom, hogy már a 13-14 évesek is ezt csinálják, és nekem még lassan 20 évesen semmi intimebb nem volt nővel, mint egy arcra puszi. Ez azt jelenti, hogy rossz ember vagyok, aki nem kell a lányoknak? Tehát tervezhetem úgy az életem, hogy abban nem fog szerepelni nő, ha eddig se volt, pont abban a fiatalabb időszakomban, mimor kellett volna, mikor tapasztalatokat kellett volna gyűjtsek. Úgy gondolom egy korombeli lánynak nem kellene egy olyan fiú, aki azelőtt se kellett senkinek, és még kezdő is a témában.
Én írtam az 50-est is. Állami gondozásban nőttem fel. 27 éves vagyok. Jóindulattal átlagos. Budapesten lakom albérletben a XV. kerületben. Nem nagy 11 négyzetméter. Fürdő wc csak kint az udvarban. Senkit nem vihetek oda mert kiraknak. A főbérlő a mellettem lévő nagy házba lakik. Minden kiadásom 50ezer forint körül van. Éjszakéra járok dolgozni. Segéd munka. 95ezerért. Közel 40ezer forintom marad ennivalóra. Semmim sincs. Nincs kocsim, nem tudok mindennap enni csak vacsorát vagy reggelit. Nem telik, hogy háromszor egyek. Egyszer voltam életemben nyaralni. Ebből a pénzből nem is megyek sehova. De nagyon más munka sincs. Barátok sem nagyon vannak. Kollégák sem nagyon beszélgetnek és munkaidőben nem is engedik. Ennyi az életem. A nagy semmi. Egy nőnek sem kell ami én vagyok. De amikor leírom ezeket ha én lennék az aki elgondolkodik hogy kellene olyan mint én akkor rájövök. Magamnak sem kellenek. Van aki azt írja, mert magamat sem szeretem vagy fogadom el addig nem leszek boldog. De hát mit lehet ezen elfogadni?
2015. máj. 8. 09:03
73/84 anonim válasza:
Hát előszőr is valóban el kell fogandnod magad, mert én már rá jöttem és félig meddig el is fogadtam magam. Másrészt pedig az is lehet megoldás, ha azon gondolkodsz, mivel tudnál pénzt csinálni. Én mondjuk még csak 22 vagyok de sokszor gondolkodom, hogy milyen vállalkozást lehetne csinálni. Lehet, hogy kicsi az esély, de gondolkodni lehet és ingyen van. Sokan vannak akik egyszer csak megcsinálják életük vállalkozását ami utána a lelki problémákat is megoldhatja, hisz ahogy írtad úgy valóban nem lehet jól élni...
2015. máj. 8. 09:15
74/84 anonim válasza:
ez hülyeség. ha lesz egy lány, aki szeret, akkor a kis 40 ezreddel együtt fog szeretni, amit magadra költesz.
Bár a kérdéshez ennek semmi köze, de azért reagálnék az írásodra.
Az én kiszemeltem is reggeltől estig dolgozik, fizikai munkát, hétvégén is. Albérletben lakik, elveszik a fizuja x %-át, alig marad pénze, nem jár bulizni, inni, nyaralni. Mégis teljesen odavagyok érte és ez így is lesz mindig :)
Mert tetszik a férfias gondolkodása, hogy nem hal meg, hogy magára főz, mos, stb :)
2015. máj. 8. 09:18
75/84 anonim válasza:
72-es vagyok. Igen jó lenne ahogy írod. Csak azt tudnám mi. Minden ami eszembe jut ahhoz sok pénz kell és az államot fogom gazdagítani mert akkora adott súlyt rám. Vagy marad valamit feketén csinálni. Az is mindig futás a hatóságok elől. Tudom mert árultam aluljáróban. Persze ehhez annyi minden kell és ha mindent megfizetsz már nem éri meg árulni. Mindig futottam a rendőrök elől. Ebbe belefáradtam. Sokszor azt kérem, hogy hagyjanak egy kis pénzhez jutni és egy kicsit rendbe jönni, hogy valahogy éljek. De ilyenkor jön a hivatal meg a hatóság, hogy mi mindent nem szabad. Ebben az országban majd mindenki lop. Kétféle ember létezik ezek közül. Van aki megússza és van aki nem. De legálisan mi az amire gondolsz, azt nem tudom. Becsülettel jól élni nem lehet ebben az országban. Elegem van már ebből az államból.
2015. máj. 8. 09:29
76/84 anonim válasza:
74-es 72-es vagyok. Nincs húgod vagy barátnőd aki ilyen. Én még nem találkoztam ilyen lánnyal. Merre van ilyen lány amilyen te vagy!!!
2015. máj. 8. 09:34
77/84 anonim válasza:
Én is sajnálom a környezeted.
2015. máj. 8. 09:44
78/84 anonim válasza:
Hát még én sem tudom remélem kitalálok valamit. Viszont én azt is látom, hogy sokan vannak akik feketén nyomják ami egyrészt veszélyes másrészt viszont sokan vannak akiket a rendőrség nem vesz észre vagy ha mégis akkor már lehet olyan gazdag, hogy simán kiperkálja a büntetést. Mint pl. a győr melletti fémkereskedő csoport(vagy nemtom pontosan mivel foglalkoztak) esete, akik már luxusautókat, villát vettek meg kilós arany láncokat.
na jó nem ilyenre akarlak ösztönözni, csak azt akarom mondaniuk hogy mo-n sokszor a feketén dolgozók járnak. Ismerek olyan maffia csoportot szlovákiában egy ismerősömön keresztül akiknek az utcában egyedi közvilágítást csináltak mert már nem tudják mire tenni a pénzt :-) Amúgy magyarok csak szlovákiai magyarok, de itt mo- n is vannak kapcsolataik. Na jó ők már elég nagyban nyomják meg el is tértem a témáról, bocsi. :-)
Meg egyébként ki lehet menni külföldre is ott talán jobb a helyzet.
2015. máj. 8. 09:50
79/84 anonim válasza:
* járnak jól
+ a maffiáról még, hogy mindenki tud róluk a környéken, de a hatóságok mégsem tesznek ellen, mert már nem is mernek talán...
2015. máj. 8. 09:53
80/84 anonim válasza:
74-es vagyok. Sok ilyen van, csak meg kell találni.
Azért én se vagyok egy angyalka... kicsit örülök, hogy ez van. Mert ha nem lenne ilyen elfoglalt és mindig fáradt, akkor találna jobbat, mint én :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!