Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az jelent valamit ha 19...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az jelent valamit ha 19 évesen még nem volt barátnőm, nem szexeltem, nem kaptam csókot?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert azt látom, hogy már a 13-14 évesek is ezt csinálják, és nekem még lassan 20 évesen semmi intimebb nem volt nővel, mint egy arcra puszi. Ez azt jelenti, hogy rossz ember vagyok, aki nem kell a lányoknak? Tehát tervezhetem úgy az életem, hogy abban nem fog szerepelni nő, ha eddig se volt, pont abban a fiatalabb időszakomban, mimor kellett volna, mikor tapasztalatokat kellett volna gyűjtsek. Úgy gondolom egy korombeli lánynak nem kellene egy olyan fiú, aki azelőtt se kellett senkinek, és még kezdő is a témában.

2015. máj. 6. 00:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 anonim ***** válasza:
Magamat mivel tegyem boldoggá? Többet csináljam magamnak? Vagy mi az ami engem szexuálisan máshogy/ nő nélkül/ boldoggá tenne? Én nem gyűlölök senkit. Miért haragudnék. Sajnos igazat mondtál. Én azt látom sokszor/ biztos van kivétel/ hogy a nagymenő pénzes fiúknak mindig van kivel lenniük. Még úgy is, hogy nem is nagyon kell megkérdeznie lánytól, hogy akar e vele lenni. Jönnek maguktól. Inkább mond meg mit szeretnél és szívesen tennélek téged vagy akár más lányt boldoggá. Egyet nem fogadsz el, hogy van olyan akinek ilyet még soha nem mondtak. És annak az embernek ez komoly problémát okoz.
2015. máj. 7. 18:09
 62/84 anonim ***** válasza:
Van akinek könnyen megy a csajozás, van akinek nehezen és van aki vért pisál. Mindenkit pattintottak már le, olyan nincs, hogy nem. A kérdés, hogy mit tanultál az esetből. Mert ha úgy mész oda, hogy "szia, bocs hogy hozzád merek szólni, izé Bocsi, hogy élek" nyilván elzavarnak a faxba. Nem tudom te hol élsz, de kis hazánkban 3 millióan a létminimum alatt élnek, szo szerint éheznek. Be is baxna, ha minden csajra jutna egy gazdag faszi. A kigyúrt állatok is egy nagyon szűk réteg. A többség átlagos trstalkatú, de sok nyeszkett vagy kövér faszinak is van nője. Visszatérve a 46-oshoz. Az, hogy arctalanul és névtelenül ráír mindenkire Továbbra sem számít kezdeményezésnek.
2015. máj. 7. 18:17
 63/84 anonim ***** válasza:

Továbbra sem vagyok csaj, hiába reménykedsz. Igen a lóvés köcsögöknek mindig van nőjük. Bár a legtöbb olyan is, sok nyiltan vállalja, hogy a lóvéra hajt. Neked ilyen nő kéne? Az meg, hogy téged mi tesz boldoggá, azt honnan tudjam?

2015. máj. 7. 18:25
 64/84 anonim ***** válasza:
62-es. Miért téged érdekel a nevem és arcom. Akkor ha megadom akkor úgy már szerinted jó kezdeményezés?
2015. máj. 7. 18:30
 65/84 anonim ***** válasza:
Nem érdekel se az arcod se a neved. Elvből nem csajozok a neten és nem is ajánlom azoknak akiknek kevés vagy nincs önbizalmuk. De igen kezdetnek jó ötlet, főleg ha előnyös fotókat tudsz mutatni a kiszemeltnek.
2015. máj. 7. 18:49
 66/84 anonim ***** válasza:
Látod nem érdekel se név se arc. Gondolod hogy nem tettem fel társ keresőn elégszer. Nem érdelelt senkit mint ahogy ahogy téged sem. Azon gondolkodtam mi lehet előnyös. Na ezt megbeszélném valakivel. Csak nincs kivel.
2015. máj. 7. 19:06
 67/84 A kérdező kommentje:
46-os, szerintemnem éri meg vele veszekedned. Nem látod, hogy ő itt egy minta férfi, egy adonisz? És tud mindent? Nem értem miért vitatkozol vele. Szerinted értelmes ember ez? Aki ezt mondja hogy próbálkozz, és mikor próbálkozol meg lenéz? Sugárzik az értelem.
2015. máj. 7. 19:16
 68/84 anonim ***** válasza:
56-os: 55-ös vagyok. Én fiú vagyok, de szerintem egy lány is azt gondolta volna amit én írtam
2015. máj. 7. 21:04
 69/84 anonim ***** válasza:

Dugulj már el kérdező, mert még belefulladsz a saját epédbe. Aki itt lenéz meg veszekszik másokkal az pont te vagy.

Erről dumáltam, hogy a társkereső nem túl szerencsés. Oda a csajok 95%-a egónövelésből megy fel, a maradékot pedig nehéz megtalálni. Ráadásul ott csak pár sablonos sort tudsz írni és egy képet. Esélyesebb ha a valóságban próbálkozol. Nyilván Ennyi aikertelenség után ez nem egyszerű, de ha egyfajta kényszernek fogod fel, akkor olyan fruszrált s#ggfej lrszel mint a kérdező, aki csak óbégatni tud. Ha megpróbálod valahogy jól érezni magát az pozitívan hat a közérzetedre. De ha súlyos lelki bajaid vannak még mindig kereshetsz egy jó szakembert, egyáltalán nem szégyen az.

2015. máj. 8. 04:40
 70/84 A kérdező kommentje:
Ez az ember te... Xd nevetséges. Három éve ismerek egy lányt, akivel csak neten beszélek. Lett volna már párkapcsolatom is netes társkeresőröl, csak nem mentem bele. Egyszerüen szánalmas mennyire tudod osztani az észt, ha a környezetedben is ilyen vagy sajnálom őket.
2015. máj. 8. 08:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!