Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jelent valamit ha 19 évesen még nem volt barátnőm,
nem szexeltem, nem kaptam csókot?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert azt látom, hogy már a 13-14 évesek is ezt csinálják, és nekem még lassan 20 évesen semmi intimebb nem volt nővel, mint egy arcra puszi. Ez azt jelenti, hogy rossz ember vagyok, aki nem kell a lányoknak? Tehát tervezhetem úgy az életem, hogy abban nem fog szerepelni nő, ha eddig se volt, pont abban a fiatalabb időszakomban, mimor kellett volna, mikor tapasztalatokat kellett volna gyűjtsek. Úgy gondolom egy korombeli lánynak nem kellene egy olyan fiú, aki azelőtt se kellett senkinek, és még kezdő is a témában.
30-as.23-as vagyok. Nem mindegy. Nem tudom miben vagyok hibás? Tudod van amikor kibírhatatlan és akkor azt gondolom mindegy csak legyen valami. Persze nem így lenne ha egy hölgy nem megfelelő lenne. Csak legszívesebben leszólítana az ember minden tetsző nőt.
2015. máj. 6. 14:42
32/84 anonim válasza:
"Az a baj, hogy rettentően tartok attól, hogy olyan lány szája érjen hozzám, amiben már járt az exe farka, vagy olyan helyre kell betegyem az enyém, ahol előtte már másé járt, szóval undorodom ettől."
na hat ha iyen baromsagok jarnak a fejedben akkor persze hogy csak kepernyon nezed az eletet.
jo esetben van meg hatra az eletedbol vagy 40ev. most 19en hogy talalj csajt a hatranyaiddal egyut arra eleg sok esely van. 25on mar kevesebb, a 27eves panaszkodot ha megnezed neki meg kevesebb, es 30-40eves szuzkent mar csak lassu szomoru vegetalas meg 30even keresztul ezen a bolygon!
probalj meg barmit ami hasznalhat, akarmi jobb mint otthon sirankozni egyedul.
2015. máj. 6. 15:34
33/84 A kérdező kommentje:
Ezt most úgy írtad le, mintha szomorú értepmetlen, fájdalam szenvedős életet fogok élni, ha nem lesz kapcsolatom lánnyal. Érdekes. Van egy ismerősöm, kamionos. Van egy szép BMW je, egy E36 csak fejlesztve. Van egy szép lakása, mellette pedig járja az országokat, fuvarozik mindenfele nyerges vontatóval. 35 éves és sosem volt nővel, még szűz. Nem is akar egyel sem, de furcsa mód boldog. Én is ezt szeretném elérni az életben s nem hagyom, hogy belém erőszakolják, hogy csak akkor.lehet boldog az ember, ha van egy csaja akot dughat.
2015. máj. 6. 16:11
34/84 anonim válasza:
Ha nincs rá igényed akkor mi a probléma? Nem kötelező barátnőt szerezni, nem társadalmi elvárás.
2015. máj. 6. 16:15
35/84 anonim válasza:
A 27 éves vagyok. Nekem nagyon nagy igényem van rá.
2015. máj. 6. 17:47
36/84 anonim válasza:
30-as. Miért is nincsenek nálam rendben fejben a dolgok? Azt tudom, hogy kicsit hülyén fogalmaztam, én sem tudom már mit akartam pontosan írni :-)
2015. máj. 6. 21:39
37/84 anonim válasza:
akkor ha nincs szükséged csajra, csókra, szexre, szerelemre, akkor miért tetted fel a kérdést? :)
2015. máj. 6. 22:08
38/84 anonim válasza:
ő tulajdonképpen azt kérdezte, hogy jelent-e valamit? hát jelent, azt, hogy nincs rendben valami ha attól elmegy a kedved, hogy más fa**a volt benne :-)
2015. máj. 6. 22:19
39/84 anonim válasza:
lehet, hogy meleg vagy :)
2015. máj. 6. 22:20
40/84 A kérdező kommentje:
Igen, elmegy a kedvem mas farkának a gondolatátol a kedvem, hogy az oda rakta, aztán nekem is oda kell. Undorodom ettő, meg főleg attól, hogy olyan lány keze érjen hozzám, amely már kiverte valakinek. Arrol nem is beszélve, hogy egy olyan lánynak se adnék arcára puszit, akiére már rá verték, nem hosz a szájával érintkezbi, amivel meg szopott. Brr. :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!