Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jelent valamit ha 19 évesen még nem volt barátnőm, nem szexeltem, nem kaptam csókot?
kedves kérdező!
A pasik dolga az udvarlás és a kezdeményezés. Ne a csajokat szídd már azért, mert nem találsz egy szűz kislányt, aki azonnal megerőszakol :D
#46 kérdező
Senkinek nem hullanak az ölébe a csajok csak úgy. Aki profi, az azenvedte el a legtöbb megaláztatást és elutasítást, de lexarta és tanult belőle.
Te valami fogyatékos vagy? Neked Ennyi a kezdeményezés, hogy "te lány vagy? Akkor találkozzunk". És akkor fel vagy háborodva, hogy elutasítanak és nem vesznek komolyan?
53-as: még ha lány is lenne, akkor is Te itt egyből ráveted magad mint egy kiéhezett, anélkül, hogy tudnál róla valamit... lehet Neked nem is jön be, másrészt Neki sem biztos jössz be Te, persze ezért kell próbálkozni, de így látatlanban egyből mindenkire rávetni magad... Ez így furcsa...
másrészt az mi, hogy ezzel elkezded az udvarlást? ez szerintem még korántsem az, ez inkább ismerkedés, aztán ha bejön akkor jön az udvarlás...
Tudod a férfiak nem kutyák, hogy kinyalják a lányok valavát. Úgy tudon, de lehet régimódi vagyok, hogy egy kapcsolathoz kettő emberre van szükség. Az nem kapcsolat mikor az egyik fél ül a valagán és várja hogy körül ugrálják. Ha egy lánynak megtetszik egy fiú benne is van normális esetben annyi grrinc hogy ezt kimutatja. Mag lehet le vagy maradva, de kiküzdötték maguknak az egyenjogúságot. Szóval itt nem kifogás hogy ki milyen nemü. Egyszerüen el vannam ma már szállva maguktól. Nem is azt a fiút választják, aki tényleg boldoggá tudná tenni őket, hanem azt aki sok izom van, akinek sok pénze van, rendelkezik jó genetikával és nem azért mert megtetszett a lánynak, hanem mert épp az a fiú ment oda hozzá. Ha ő nem megy, akkor megy más, szóval a mai világvan nem a különlegességre mennek, hanem olyan mint egy lottózás, amelyik szám a keze ügyebe kerül az lesz az övé. És lehetsz te nagyon jó ember, nagyon érzelmes meg odaadó és hűséges meg magabiztos, de kitörölheted vele a valagadat, ha nincs sok pénzed, nem vagy jóképü, nincs nagy pofád és nem vagy sportos. Mert ez kell a mai lányoknak. Ezek a fiúj ezt ki is használják, anyi lányt dugnak meg, amennyit csak bírbak, aztán meg a lányok hisztizbek, hogy jaaaj mindegyik csak azt akarja, meg jaaaj nincs normális fiú. Ennyi a női nem. Azért mert egy fiú visszahúzódóbb, konzervatívab,, attól még az is ember. Le merném fogadni,hogy egy ducu, kevésbéjóképü, de nagy vagyonnal rendelkező ferfinak már 2x akkora az esélye.
Téged sem tudlak megérteni. Ide jössz jártatni a szádat, dicsekedve, hogy te milyen profi vagy. Tudod azért ennyi idősen mint én es ez a másik ember, azért már kellett volba hogy legyen sikerélmény, főkeg neki.
Meg annyira szánalmas vagy, beoltod szegényt, hogy milyen nyuszi, meg kezdeményezni kell, próbáljozni stb, erre meg is teszi, és összeszidod mindennek. Hol itt az értelem? Ez nem egy olyan rész, ahol épp jol jön egy trollkodo takbyos gyerek. Ez a te viselkedésed pont olyan, mint a legtöbb lányé, akik bíztatbak meg mondják hogy nah több önbizalom, csak probáld meg, erre osszeszedi magát, megpróbálja és vissza utasítják. De jó, egy marék hangyaxarban több értelem van grammonként mint ebben a viselkedésben. És az is szánalmas a részedről, hogy leszidod, hogy neki mindegy csak lány legyen, közbe meg arrol okoskodsz itt hogy az a profi aki már sok pofáraesésen túl van. Szóval az is váltogatja. Lehet régimódi vagyok, de én szeretem megismerni a lányokat, mielőtt összejövök velük és nem egy buliban egy szám csere után megkérni a kezét. Így jó hogy bem fog menni, ennél ostobább dolog nincs is. Ha megismernéd az embert, tudnád hogy menne e a kapcsolat, szóval nem vagy semmivel sem külömb nálunk. Ja de annyival, hogy mi még nem cserélgettük a nőket ellenben veled. Le kellene szállj kicsit a földre éa gondolkozni mielött kinyitod a szád.
Rólad meg az önteltség, mert neked összejött és élvezed, hogy oszthatod az észt. De még mindig nem fogtad fel, hogy nem mindenkinek megy ez olyan könynen mint neked. Főlek azoknak akik próbálkozni akarnak de elzavarják, meg leszídják őket. Mint ahogy te is teszed a 46 ossal
Mert neked hogy ment? Nem beszéltél a lánnyal, és már mentetek is a találkára? Vagy valahol ráírtál, és esetleg leszólítottad? Szerin tem ez utóbbi. Akkor te is egy szar alak vagy, mert azt tetted amit itt ő próbál? Szerintem te magads em tudod mit bezsélsz csak próbálsz okoskodni. És igen is a lányoknak kell az izom, a jó genetika és a vagyon, ez ösztön, és mindig így lesz, hiába hazudja némelyik az ellenkezőjét. Midnen ember örülne egy olyan párnak, akinek jó sok pénze van hogy eltartsa és jol néz ki, és nem kapja el a hányinger mikor ránéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!