Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jelent valamit ha 19 évesen még nem volt barátnőm, nem szexeltem, nem kaptam csókot?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert azt látom, hogy már a 13-14 évesek is ezt csinálják, és nekem még lassan 20 évesen semmi intimebb nem volt nővel, mint egy arcra puszi. Ez azt jelenti, hogy rossz ember vagyok, aki nem kell a lányoknak? Tehát tervezhetem úgy az életem, hogy abban nem fog szerepelni nő, ha eddig se volt, pont abban a fiatalabb időszakomban, mimor kellett volna, mikor tapasztalatokat kellett volna gyűjtsek. Úgy gondolom egy korombeli lánynak nem kellene egy olyan fiú, aki azelőtt se kellett senkinek, és még kezdő is a témában.2015. máj. 6. 00:44
11/84 anonim válasza:
5 évvel vagyok több és ugyanott tartok miint te....
Minden a külsőn múlik! Bénák vagyunk!
12/84 A kérdező kommentje:
11
Sajnos igen, ez így van. :/
2015. máj. 6. 09:09
13/84 anonim válasza:
Ugyan így voltam 19 évesen ... 23 évesen meg elvettem egy olyan bombázót, aki után tucatszám döglöttek a pasik és azóta van 3 gyerekünk ;-)
14/84 anonim válasza:
27 éves vagyok. 23 évesen csókolóztam először lánnyal kézzel engedte de a hüvelyébe nem engedte hogy legyek. Azóta nem voltam lánnyal pedig már mindent megpróbáltam. Ha szigorúan nézzük szűz vagyok. De ez már kibírhatatlan. Már annyira szeretnék szeretkezni egy lánnnyal. De egy szegénynek és rondának nagyon nehéz.
15/84 anonim válasza:
Ó igen szörnyű ember vagy ráadásaul Ennyi idősen már a sírhelyeket kéne nézegetned. Még csak véletlenül se tegyék valamit a sikerért. Csak ülj a gyk előtt és gyártsd a kifogásokat. Ti is #11-es és #14-es.
16/84 A kérdező kommentje:
Na megjött mégegy olyan amber, aki az élete során ért el sikereket és olyanoknak osztja az észt akiknek nem sikerült. Grat!!
2015. máj. 6. 09:47
17/84 anonim válasza:
15-ös. Én teszek. Te lány vagy akkor már beszélgethetünk is és szeretnélek megismerni. Isten bizony jó vagyok! Próbáld ki! Ha fiú vagy akkor bemutathatnál valamelyik lány ismerösödnek. Látod nyomulok bármikor.
18/84 anonim válasza:
Még nem késő
De hogy még egy csók se..
19/84 A kérdező kommentje:
18
Ha már itt vagy, kifejtenéd bővebben?
2015. máj. 6. 09:59
20/84 anonim válasza:
15-ös itt könnyű mondani :-) persze én elhiszem, hogy valóságban is nyomulnál de ez az irásod nem bizonyít semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!