Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért baj, ha egy kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha egy kapcsolatban nekem igenis számít a pénz?

Figyelt kérdés

A pasik elvárják egy nőtől, hogy legyen szép, csinos, értelmes, aranyos, és kedves. Akkor miért olyan nagy baj, ha nekem meg a pénz számít? Természetesen nem attól szeretek bele valakibe, mert gazdag. Csupán azért van egy anyagi szint, amit fontos, hogy elérjen. Hogy el tudja tartani magát, hogy ne kelljen állandóan a pénzt számolgatni, vajon elég-e. Hogy meg tudjon hívni néha(természetesen nem állandóan!) egy étterembe.

18l

2015. ápr. 19. 12:00
1 2 3 4 5
 41/49 Interferencia ***** válasza:
100%

Ahogy szépen lassan kicsit kibontakozol itt a válaszaidban, egyre furábbnak tűnsz, remélem, hogy ez még az éretlenségből adódik.

Egy "ronda, buta, és bunkó pasi"-tól mit vársz? Mivel bunkó és buta, nyilván nem reálisan érzékeli a dolgokat. Viszont te egyáltalán miért kezdesz ilyennel? Ezen túl, miért foglalkozol velük, és szánalmasozod le őket, nem mindegy neked?

Írtad, hogy pénzéhesnek neveztek. Ezt mi alapján tették? Csak nem közölted velük, hogy nem jössz velük össze, mert keveset keresnek?

2015. ápr. 19. 12:48
 42/49 anonim ***** válasza:
96%
Bocs de szerintem nagyon szánalmas vagy. Én egy évvel idősebb lány vagyok nálad és a barátom 21, tanul és sosincs pénze mert az apukája lelepett és nem túl jó most az anyagi helyzetük. Négy éve vagyunk együtt és sosem voltunk étterembe. Néha meghiv egy csokira vagy vesz nekem valamit de általában még a szülinapomra se tud ajándékot venni a csokin kívül. Nekem anyukám mindig azt mondja,hogy nagyon sajnálja hogy ilyen az apja barátomnak ezért mi sok mindennel kisegitjuk a családjukat,mondjuk mi olyan átlagosan élünk. De majd ha lesz munkája ami nem diakmelo és számolgatni fogjuk a pénzt akkor se fogom otthagyni mert én a személyiseget szeretem és nem az anyagi helyzetét. Ráadásul ebben az országban ritka az olyan pénzes ember aki nem más hatan kapaszkodott fel. Te csak ugyanolyan felszines ribi vagy mint a többség,és csodalkoztok hogy semmibe vagytok véve
2015. ápr. 19. 13:11
 43/49 anonim ***** válasza:
100%
Mi is a párommal 4 éve vagyunk együtt és sose volt kérdés a pénz, néha mentünk moziba akkor is felesbe fizettük..még most is. volt hogy szülinapomra szedett virágot és azt adta oda. rendesen egy idegesítő lány lehetsz....buta ri..., csak megdugni fognak a férfiak semmi több
2015. ápr. 19. 13:17
 44/49 anonim ***** válasza:
100%

A Kérdező nem a valóságban él,de nem baj legyen csak álomvilágod,majd amikor nem számítasz rá,pofon vág még az élet durván,ha kikerülsz az álomvilágodból.

Addig meg gondold csak így nyugodtan,amúgy tipikus női gondolkodás ez,de hát legyen...

2015. ápr. 19. 13:53
 45/49 anonim ***** válasza:
7%
Ez azoknak baj leginkább, akik rájönnek, hogy nem felelnek meg neked, pedig te megütnéd az ő szintjüket. Én is megválogatom, kivel állok le. Fontos, hogy intelligens, tanult, művelt legyen, akinek jó munkája van és sikeres is benne, ami természetesen az anyagiakban is megmutatkozik. Én is a kb. 10 évvel idősebb pasikra bukom, egyrészt emiatt, illetve azért, mert velük lehet együtt tervezni, és komolyabbak, mint egy 20 éves, főiskolás gyerek. Én is tanulok, mellette dolgozom, eltartom magam, de fontos, hogy lássam a másikon, hogy ő sem nyomorog, illetve normálisan bánik a pénzzel. Nem szórja, nem herdálja, és ez már azon is látszik, hogy 30-35 éves korára mit ért el. Ha van normális egzisztenciája, akkor valószínűleg megvan a magához való esze, amivel megkereste azt a pénzt illetve meg is tartotta, és nem hülységekre költötte el, hogy most albérletben, vagy az anyjával kelljen élnie. Szóval én megértelek kérdező, egyébként akkor is ilyen pasim volt már, mikor én még nem dolgoztam, mert nappalira jártam. Én úgy gondolom, hogy elég jó a felhozatal 30-as, jóképű, szingli, és átlagos, vagy fölötte levő anyagi szinten élő pasikból, pláne, ha te is jól karbantartott és intelligens csaj vagy. Nekem soha nem volt olyan gondom, hogy ne találnék megfelelő pasit, pedig elég nagyok az elvárásaim minden téren, sőt, ha így közelítjük meg, akkor a pénztárcájuk az utolsó, amit megnézek - addig még meg kell ugraniuk pár lépcsőfokot.
2015. ápr. 19. 16:37
 46/49 anonim ***** válasza:
71%
45-ös, ne haragudj, de nagyon hasonlítasz egy, pusztán a vagyonra hajazó, vidéki újgazdag bugris ex-tsz-elnök elkényeztetett lányára. Csak h tudd, mi "régi gazdagok" mindig le fogunk nézni, és sosem fogadunk be magunk közé. De az is lehet, h vmi kőbányai prolilány vagy, de h nagyon parvenue, az tutti. Cool csaj lehetsz. De tényleg. :D
2015. ápr. 20. 00:52
 47/49 anonim ***** válasza:
41%
Könnyen lehet, hogy hasonlítok rá, de egyik szülőm sem volt tsz-elnök, de még a nagyszüleim sem. Egészen más iparágban tevékenykednek. Valamint a lakóhelyemet sem sikerült egész pontosan beazonosítani.
2015. ápr. 20. 12:12
 48/49 anonim ***** válasza:
60%

" elég jó a felhozatal 30-as, jóképű, szingli, és átlagos, vagy fölötte levő anyagi szinten élő pasikból"

Aki 30 folott meg szingli, az nagy esellyel kupplungos valamilyen teren.

2015. ápr. 20. 12:15
 49/49 anonim ***** válasza:

Noha te a náladnál 10 évvel idősebb psikra buksz, akkor nálam garantált, hogy nem lenne sikered, mert 35 éves létemre egy 25 éves csajt úgy basznék ki, mint a macskát szarni.

Fel kellene ébredni az álomcilágból és végre felnőtté válni!

2022. febr. 3. 02:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!