Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha egy kapcsolatban nekem igenis számít a pénz?
A pasik elvárják egy nőtől, hogy legyen szép, csinos, értelmes, aranyos, és kedves. Akkor miért olyan nagy baj, ha nekem meg a pénz számít? Természetesen nem attól szeretek bele valakibe, mert gazdag. Csupán azért van egy anyagi szint, amit fontos, hogy elérjen. Hogy el tudja tartani magát, hogy ne kelljen állandóan a pénzt számolgatni, vajon elég-e. Hogy meg tudjon hívni néha(természetesen nem állandóan!) egy étterembe.
18l
Várj!
Az egyenleted egyik oldalán az van, hogy:"Legyek szép, csinos, értelmes, kedves, gondoskodó,stb" meg az, hogy ha elhízol 10 kilót, akkor az már baj.
A másik oldalán mi van? Csak a pénz????
Vagy a sráctól is elvárod, hogy legyen értelmes, kedves, gondoskodó, jóképű, nem hízhat el stb, ahogy a saját oldaladon, PLUSZ neki még pénzesnek is kell lennie?
Innentől úgy tűnik, hogy Te 1 dologgal többet vársz el a sráctól, mint amit magad bele tudsz tenni.
Ezért sem járok korombeli srácokkal.
Amúgy buta természetesen ne legyen, de a többi nem létfontosságú.
"Nem, én ezt mind nem várom el a pasitól."
Ezt azért így elég nehéz elhinni. Szóval nem gond, ha a pasi marha rosszul néz ki, de kedves és pénzes? Nem gond, ha pénzes, de cserébe egyáltalán nem kedves, és nem túl szépen bánik veled, amíg fizeti az életszínvonalad, addig bármit mondhat, bármit tehet, nem gáz?
Ezt nem mondod komolyan :P
"A pasik elvárják egy nőtől, hogy legyen szép, csinos, értelmes, aranyos, és kedves."
Ezek közül egyik sem kerül pénzbe.
Ha te is ugyanannyiszor hívod meg őt, akkor rendben van nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!