Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan lányok/hölgyek, akik nyíltan vállalják, hogy fontos számukra a pénz IS egy kapcsolatban?
Nekem sem pont úgy fontos, ahogy leírtad.
Fontos (és elvárt) hogy legyen munkája, ne az anyjánál lakjon 30+ évesen. Fontos, hogy legalább saját magát el tudja tartani, és ne nullázódjon le a hó végére, ha elmegyünk egyszer moziba. És fontos, hogy NÉHA meg tudjon hívni egy sütire, teára, ilyesmi. De hogy elhalmozzon ajándékokkal és helyettem vegyen meg mindent... az egyáltalán nem elvárás vagy szempont. De az igenis elvárás, hogy ha közös életet kezdünk, akkor ne kelljen szűkölködni, anyóssal viaskodni, nekem eltartani, vagy évekig nem nyaralni menni, mert nincs rá keret, ha meg már gyerekek vannak, akkor nyilvánvalóan fontos, hogy KÖZÖS ERŐVEL, de mindent meg tudjunk nekik adni, amire szükségük van.
Ebből a szempontból tehát felvállalom a pénz fontosságát. Egyébiránt az nem számít, hogy a legújabb BMW-vel közlekedik, vagy használt Opellel, hogy albérletben lakik a hetedik emeleten, vagy egy saját kacsalábon forgó kastélya van a budai hegyekben...
Nekem fontos a pénz is, persze nem ez a fő ok amiért együtt lennék 1 pénzes pasival, mellette legyenek érzelmek is. De egyértelmű,hogy ne a nő tartsa el a pasit hanem fordítva, hiszen ő a " férfi" lehet,hogy én is " régimódi" vagyok ezek szerint :)
21/L
Azt nem várom el, hogy a párom eltartson-nem is engedném!- azt viszont igen, hogy a közös háztartásban ugyanannyit tegyen bele, mint én.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!