Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan hölgyek/lányok, akiknek fontos a pénz is egy kapcsolatban és ezt nem leplezik?
Az szerintem fontos, hogy a mind a két ember dolgozzon és legyenek tisztában ennek értékével. Elvárható a másiktól, hogy dolgozzon, hogy valódi pénzt keressen és ne csak lógassa a lábát. Ugyanakkor nyilván lehetnek jövedelmi különbségek és ezzel nyomást helyezni a másikra nem fair.
Férfiként megvan bennem is egy hajlam arra, hogy szívesen meghívok valakit egy italra stb., de egyre inkább úgy érzem, hogy ez így nem helyes. Csakhogy ehhez kell a másik fél is, aki képes a valódi emberi értékeim által értékelni engem és nem azt várja el, hogy ide vagy oda vigyem és én álljam a cehhet.
Én nekem is tetszik,mert általában ha egy nő szereti a pénzt=igényes=ápolt,nőies,kirívó,igazi nő.
Jár edzeni,figyel az alakjára,nem hízik el,mindig toppon van.
Én ezért szeretem a pénzéhesebb nőket,mert mind fullos.
Én is jó anyagi háttérrel rendelkezem, viszont nem vagyok shoppingolós, meg magát állandóan kenceficéző nő... Számomra inkább fontos, hogy egy férfi mennyire ambicíózus, munkaszerető, pl nem szeretem a gazdag elkényeztetett fiúkat/férfiakat... Mindig is úgy gondoltam, hogy aki igyekvő az megkeresi a mindennapi betevőt és még +, de attól, h vki gazdag, nem biztos, h mindig az lesz... lehet pl vkinek 3-4 diplomája is, ha nem tud mit kezdeni velük, s nem találja a helyét a világban, míg más szaksuli vagy középiskola után is feltalálja magát. Szóval engem nem is a pénz, hanem az ahhoz és az élethez való hozzáállása érdekel inkább egy férfiban. Lehet ezért nincs is párom :DDDDD
L/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!