Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, fontos, hogy a pasitok pénzes legyen?
Mindíg legyen nálla pár köteg húzezres amit lehet lobogtatni is meg megtud venni nektek venni mindent
menő kocsija van BMW sokat túráztatja a motort farolgat,napszümeveget hord,megnézik mindenhol
pénzes pasi=napszemüveget hord...
de ezen gondolkoztam és a fiatalok többségben azt mondják,hogy nem szükséges. Szerintem azért,mert mindenki pici valagát anyuci és apuci tartja el.
Kicsit érettebben.. 25 fölött már számít az is,hogy LEGALÁBB tervbe legyen véve a jobb kereseti lehetőség gondolata és tesz is érte közben, nem csak árufeltöltő a tescoban,álmodozik és szidja a főnökét,hogy azért fizetik,hogy köcsög legyen.
http://www.youtube.com/watch?v=0iyeUcFKRv4
Ez jutott eszembe a kérdésről. :DDD
Am mindenkinek fontos valamennyire mert a pénz biztonságot jelent úgy ahogy az izmos test és a hatalom.
Nem fontos. Ha szeretem, és ő is engem, akkor tőlem még a világ legszegényebb férfija is lehet, nem érdekelne.
Amit meg leírásban leírtál, hát kösz azt kihagynám. Nem bírom az ilyen "hú, de menő csávó vagyok" típusú egyéneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!