Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek fontos, hogy a pasitok boxert hordjon?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm tökre kiakadt, hogy a pasija nem boxert hord, hanem hagyományosat,és nem is hajlandó mást felvenni. Mondjuk eddig én is csak olyan sráccal jártam, aki boxert hord, de azért nem hisezm, hogy kiakadnék... Ti?2011. dec. 21. 21:33
1/10 anonim válasza:
nem akadnék ki de nem nagyon jönne be.
2/10 anonim válasza:
lol.. tudom hogy ki vagy.. te vagy az aki Budapest mellett belenézett a "gömbe" :D
3/10 anonim válasza:
nem tök mindegy mit hord? fuuu hülye pitsák.
4/10 anonim válasza:
Engem nem zavarna. Bár úgy tudom, az nem valami egészséges, mert szorítja a srác heréit, és így kevesebb életképes spermája lesz, vagy valami ilyesmi.
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
Én nem értem azt, hogy miért nem jön be a slip (hagyományos) alsónadrág a lányoknak.
Ha egy férfi jól néz ki, akkor kopott farmerben és atléta trikóban is jó pasi, meg hagyományos alsóban is.
Persze a nők csak a külsőségekre mennek, aztán nem veszik észre, hogy nem elég, hogy felveszik a szexi francia bugyit vagy tangát, ahhoz jó alak is kellene, meg nem áll jól hozzájuk a narancsbőr és karfiolsegg.
Szóval inkább azt kellene nézni, hogy mi van az alsónadrág alatt.
8/10 anonim válasza:
Az én barátom is fecskét hord, nem zavar, mert szeretem, meg sokkal többet meg tudok fogni belőle, gondolom ez érthető.
Barátnőd meg gáz :)
9/10 A kérdező kommentje:
Mondtam, én sem akadnék ki, ha a pasim hagyományost hordana. Csak tényleg érdekes, hogy pl a fiatal srácok 95 százaléka boxert szeret, akkor a maradék miért nem szereti?
2011. dec. 23. 22:48
10/10 anonim válasza:
Lehet, hogy még nem próbálták, vagy annyira megszokták a fecskét, hogy nem váltanak, mert ugye kiskoruktól azt hordanak. És a boxer kicsit azért szexibb, a fecske emlékeztet a bugyira :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!