Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok tényleg nem fontos a pénz?
Én inkább úgy fogalmaznám meg, hogy számomra fontos egy komoly kapcsolatban, hogy a másik fél is hajlandó legyen tenni az anyagi háttér érdekében, dolgozzon stb.
Szóval nem az a fontos, hogy legyen pénze, hanem az elv, hogy egyenrangú partnerek vagyunk e tekintetben is, és mindketten teszünk azért, hogy legyen pénz.
A pénznek komoly párkapcsolatban nincs jelentősége. És soha nem arra értettem, hogy nem fontos, hogy a párom csak lustán hereverél és várja a jót. Elve olyan törtető férfit választok, aki hozzám hasonló habitusú.
De megesik a mai világban, hogy munkanélküli lesz, amiről nem ő tehet, és ez az állapot évekig tart, akkor én vagyok a családfenntartó, de nem számít, mert ez velem is megeshet.
De ha mondjuk keresnék annyit, hogy a családom fent tudjam tartani belőle, én szívesen lennék a családfenntartó, de a páromtól akkor is elvárnám, hogy a lakás legyen tipp-topp és a kölykök rendben.
Nekem leginkább az a lényeg, hogy pénz ide-vagy oda, lehessen az adott emberrel 1-ről a 2-re haladni. És ezt nemcsak pénzben mérik.
Én úgy mondanám, hogy van egy elvárható szint!
Pl jó hasonlat a csipsz meg a sör úgy, hogy a pasi minden pénzét elveri,de a nője születésnapjára csak egy sms-t küld :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!