Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők, akik a gyereknevelést hangsúlyozzák, hogy ahhoz pénz kell, ezért fontos az egzisztencia stb, azok tulajdonképpen csak pénzre menő nők?
Hadd döntsék már el ők, hogy mire gondolnak, jó?:)
Egyébként megnézem, hogy nevelsz fel pénz nélkül egy gyereket...:D Természetes, hogy az ember minél jobb körülmények között szeretne családot alapítani...
Szerintem te gondolsz a shoppingolásra.
Emellett előítéletes vagy és ostoba.
Nem, ezek a nők tényleg a gyereknevelésre gondolnak, és ahhoz tényleg kell pénz.
Nem feltétlenül. Persze, vannak köztük is, akik a pénzre mennek, és ez alapján választanak párt, de szerintem a többségüket nagyon félreértetted.
Nem azért mondják, mert mindenáron pénzes pasi mellett akarják pöffeszteni a feneküket, hanem egyszerűen azért, mert tény, hogy mélyszegénységben nagyon sz*r gyereket nevelni. A kicsi meg sok anyagi vonzattal jár mindig.
Aha, igen...Pénzre menők.
Kár, hogy rám egy fillért nem áldozott apám soha életemben, lesz*rta, hogy megvannak-e a füzetek, könyvek, amik a sulihoz kellenek(tehát ilyen alapdolgokat is), és tudom, mennyire nehéz így élni.
Mindegy, kibírtam, kibírom továbbra is, de nekem igen is olyan pasi kell, aki nem naplopó, tehát legalább egy minimálbért HAZAhoz egy hónapban, és törődő, családszerető.
17/L
vannak akik nem a pénzre hajtanak , pl. én, ill. lásd mit írt az 1.
20L
* + ld. a 2.at
ment nektek a pontozás
utolsó voltam
Nem pénzre menők, csak realisták, vagy inkább felnőttek.
Egy gyerek piszok sokba kerül, még olcsó nőgyógyásszal is simán fél milla fölött van az az összeg, amit el kell verni addig, amíg megérkezik a gyerek, úgy, hogy sok cuccot kölcsön kapsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!