Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért annyira fontos nektek az egzisztencia?
nekem ugyan másból áll az egzisztencia, nem pénzből... de az tény hogy sokaknak fontos. úgy általánosságban az egzisztencia férfiassá teszi a férfit, hiszen a np látja, tudja hogy a férfi önmagától a is a talpán áll, és képes úgymond egyedül is leélni az életét. ez a pénzügyi része.
egyébként azért az hogy midnenkinek ez számít nem igaz, nekem az számít hogy a pasi csináljon valamit. Dolgozzon. nem érdekel mit és mennyiért, de ne legyen naplopó mert az kiábrándító. Nem kell hogy kölltsön rám, egy fillért sem én is elmegyek majd dolgozni és megveszem magamnak ami kell, de ne lustálkodjon :)
Az számít, hogy küzdjön és soha ne adja fel. Ha nincs munka, akkor majd talál. De az elfogadhatatlan, hogy otthon üljön és semmit ne csináljon.
Sokaknak számít a pénz, nekem is, de családom példájából megtanultam, hogy kevés pénzből is lehet várat építeni. Ők fiatalon jöttek össze, szegények voltak, ám mostanra nagyon jól élünk. Az egész csak az akaraton múlik, semmi máson.
Az meg a másik, hogy Magyarországon ugyan hány gazdag huszonéves pasi van? Szerintem nem túl sok. Képtelenség, hogy minden lány aranykalitkába kerüljön. :D
*aki tehetősebb ebben a mai világban annak a legkönnyebb mindenféle tekintetben
Legkönnyebb? Téged mi akadályoz meg abban, hogy tanulj és tehetős legyél? Más tollával ékeskedni könnyű, a csajok többségét nem érdekli apuci pénze, de ha a pasi törekvő és sokmindent képes elérni, az már inkább. Senkinek sem hullanak az ölébe az eredmények, csak van, aki megküzd értük, van, aki meg azon siránkozik, hogy másnak könnyebb. Lósz*rt könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!