Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves létemre miért tetszenek a 15/16 éves lányok és a náluk idősebekkel ellentétben őket miért tudom fél óra alatt felszedni?
A lányoknak mindig is az idősebb korosztály tetszett. Erre van 10 magyarázat, nem írok le egyet se, így van, kész.
Én mindig korombeli barátnőt szerettem volna, de ők mindig idősebbekre buktak. 20 vagyok, most a 22-28 évesek a menők náluk. Ezért egy ideje feladtam ezt az elven, és elkezdtem a fiatalabb (nem 13-15) korosztálynál próbálkozni. Sőt, hogy pontosabb legyek, ők próbálkoztak/nak nálam. Ahogy régen én voltam 16, akkor nekik a 20 évesek kellettek, most 20 évesen én kellek a 16-18 éveseknek. Egyszerűen ez van, ez az élet rendje.
Nem feltétlen van így. Én pl nem tudok komolyan venni egy kis tinit, nekem nő kell nem kislány.
A tiniket pedig nem kunszt felszedni, van egy kis borostád már el vannak ájulva, hogy milyen sármos jaj stb...
Amúgy felejtsd el ezt a baromságot. A veled egykorúakat is érdekled, sőt én 19 évesen nem egy huszonéves csajjal randiztam. Légy határozott és kész.
mert ők még beveszik a kamu csajozós szöveget :D
komolyra fordítva: valószínűleg szellemileg velük vagy egy szinten.
jó neked!
engem eddig még a fiatalabbak is lekoptattak!
21/R
21/Radír
lekoptattak - érted.... :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!