Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Péter nevű fiúkkal/férfiakkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Péter nevű fiúkkal/férfiakkal mi volt eddig a tapasztalatotok? Mennyiben befolyásolta a nevük (jelentése) a jellemüket, vagy mennyire volt ellentétben a jellemükkel?

Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 19:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
27%
Te segg hülye vagy. Mi köze van egy névnek a párkapcsolatokhoz?
2009. nov. 7. 19:13
 2/12 anonim ***** válasza:
41%
gratulálok, a mai szárított lóf*sz a tiéd a jó kérdések kategóriában.
2009. nov. 7. 19:17
 3/12 anonim ***** válasza:
Mi történik ha megváltoztatja a nevét?
2009. nov. 7. 19:23
 4/12 anonim ***** válasza:
58%
Mér kell mostanába mindenkit ilyen állatmódon letámadnotok??
2009. nov. 7. 19:58
 5/12 anonim ***** válasza:

És te miért offolsz?

(1.)

2009. nov. 7. 20:00
 6/12 anonim ***** válasza:
70%
miköze a névnek a szerelemhez ?
2009. nov. 7. 23:31
 7/12 anonim ***** válasza:

Én értem a kérdést, nekem is feltűnt már, hogy az azonos nevűek sokszor hasonlítanak egymásra.

Járni nem jártam Péterrel, de ismerek párat, és mind elég erősnek igyekszik mutatni magát, illetve elég kemény elveik vannak.

2009. nov. 8. 00:31
 8/12 A kérdező kommentje:
Az első két válaszolónak üdvözlöm az anyukáikat, és tehetnek fejenként egy bizonyos szívességet. Nem volt még arra senki sem kíváncsi, hogy milyen összefüggés lehet a név és a jellem között? Utolsó válaszolónak köszönöm, hogy megértette a kérdést, és normális hangnemben válaszolt rá. ILYEN JELLEGŰ VÁLASZOKAT VÁRTAM ÉS VÁROK A KÉRDÉSRE! KÖSZÖNÖM!
2009. nov. 8. 14:07
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
újabban név szerint keresel párt magadnak? ez mekkora hülyeség lenne bár ami késik nem múlik
2010. jan. 24. 17:45
 10/12 anonim ***** válasza:
Én meg mindjárt Keresek magamnak egy Abdul Jabal-t, mert biztos jó szerető xD Mekkora nyomorék
2010. jan. 24. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!