Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Péter nevű fiúkkal/férfiakkal mi volt eddig a tapasztalatotok? Mennyiben befolyásolta a nevük (jelentése) a jellemüket, vagy mennyire volt ellentétben a jellemükkel?
Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 19:11
1/12 anonim válasza:
Te segg hülye vagy. Mi köze van egy névnek a párkapcsolatokhoz?
2/12 anonim válasza:
gratulálok, a mai szárított lóf*sz a tiéd a jó kérdések kategóriában.
3/12 anonim válasza:
Mi történik ha megváltoztatja a nevét?
4/12 anonim válasza:
Mér kell mostanába mindenkit ilyen állatmódon letámadnotok??
7/12 anonim válasza:
Én értem a kérdést, nekem is feltűnt már, hogy az azonos nevűek sokszor hasonlítanak egymásra.
Járni nem jártam Péterrel, de ismerek párat, és mind elég erősnek igyekszik mutatni magát, illetve elég kemény elveik vannak.
8/12 A kérdező kommentje:
Az első két válaszolónak üdvözlöm az anyukáikat, és tehetnek fejenként egy bizonyos szívességet. Nem volt még arra senki sem kíváncsi, hogy milyen összefüggés lehet a név és a jellem között? Utolsó válaszolónak köszönöm, hogy megértette a kérdést, és normális hangnemben válaszolt rá. ILYEN JELLEGŰ VÁLASZOKAT VÁRTAM ÉS VÁROK A KÉRDÉSRE! KÖSZÖNÖM!
2009. nov. 8. 14:07
9/12 anonim válasza:
újabban név szerint keresel párt magadnak? ez mekkora hülyeség lenne bár ami késik nem múlik
10/12 anonim válasza:
Én meg mindjárt Keresek magamnak egy Abdul Jabal-t, mert biztos jó szerető xD Mekkora nyomorék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!