Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmerjem kérdezni? Mi a tapasztalatotok?
van egy lány, akit nagyon régóta ismerek és nagyon jó barátok vagyunk. az utóbbi időben aszthiszem hogy beleszerettem..
nemtudom, hogy megmerjem-e neki mondani, mert nemtudom hogy ő mit akar, és félek attól hogy nem lesz a válasz és megromlik a kapcsolatunk barátként is.
sokszor volt már hogy odabújt hozzám, de szerintem csak barátilag, ezért nemtudom hogy mit csináljak. Én imádom és nagyon szeretem, de nemtudom ő hogy van ezzel.
gondoltam rá, hogy valakit megkérek h kérdezze meg tőle, de akkor az is elég hülyén jönne ki .. (szerintem)
(ne gondoljátok, hogy úgy akarom neki megmondani, hogy felhívom, vagy msn.. hanem előtte flörtölgetni vele kicsit.. )
én 16, a lány 15
igazából arra is gondoltam, h egy olyan szitu: h beszélgetünk h tetszik nekem 1 lány, de nemtudom h ő akar-e tőlem valamit, kikérném a véleményét h mit gondol, h 1 régi baráttal összejönne-e és ha azt mondja h igen, akkor mondanám, hogy jó, akkor felhívom. és felhívám őt..
(facebookos, de szerintem jó :D)
hát az 1. válaszolónak nagyon köszi.
megpróbálom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!