Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
John John kérdése:
Milyen tapasztalatotok van a következőben? Volt, hogy nem tudtatok dönteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
26 éves srác vagyok és van egy 2 éves kapcsolatom, egy nálam 6 évvel fiatalabb lánnyal. Úgy érzem választanom kell közte és a szabadság között, mert már nagyon sokszor vissza élt a bizalmammal és attól félek, hogy már nem úgy érzek iránta, ahogy kellene. Fogalmam sincs mit érzek, de azt tudom, h már én se vagyok hozzá hűséges. Mit tennétek a helyemben?
2011. júl. 8. 15:58
1/7 anonim válasza:
Janikám, dönts. Ha szereted, maradj vele. Ha nem szereted, ne maradj vele. Ezt nem mi fogjuk neked megmondani.
2/7 anonim válasza:
sztem hagyd ott mert később bánni fogod h nem tetted
3/7 bix válasza:
mindig választanod kell majd... te döntesz. ha nem akkor állj oda és legyél férfi, vállald fel, és viszlát. nincs mit szórakozni. ha meg akarod akkor ne nyüszíts.
4/7 anonim válasza:
ha már te sem bízhatsz benne, és ő sem benned, akkor nem sok értelme van a dolognak. inkább válasszátok mindketten a szabadságot, hátha valami jobb partnert találtok mindketten.
5/7 anonim válasza:
Amit leírtál, azzal kb. meg is adtad a választ. De tény, neked kell döntened, számodra (és a lány számára) jó ebben a kapcsolatban lenni, teljesnek érzed magad? Vagy csak pusztán időhúzás már az egész...a bizalom, és hűség hiányáról ne is beszéljünk. Dönts: melyik lenne rosszabb: bennmaradni a kapcsolatban, vagy mindkettőtöknek új esélyt adni..mással.:)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. júl. 8. 16:29
7/7 anonim válasza:
Még csak egyūtt jártok, de már nem bíztok egymásban, sőt megcsalás is volt, akkor mi lesz később??? Szakíts, mert ez jobb már nem lesz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!