Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen reakció a normális a következőben? Ha pl a pasi talál egy bankjegyet, mire a nő megkérdi: nekem adod?
nem, nem arra akarok kilyukadni, hogy a nők a pénzre hajtanak, hanem, hogy milyen egy önző férfi, milyen egy normális, milyen egy adakozó, GONDOLKODÁSBAN!
tekintve, hogy az én barátom luxus körülmények közt él, és ha beteg vagyok egy c vitamint nem kapok tőle, annak ellenére, hogy velem akar élni...
a fenti példára örülnék SPONTÁN reakciónak és annak értelmezésének!
Miért adnám oda? Annak ellenére, hogy nem tartom magam önzőnek, nem adnám oda. Kivéve, ha a jogos tulajdonosa kérné.
24f
Hát én spec. eléggé csóró vagyok, ezért figyelembe veszem azt, hogy: mekkora értékű a bankjegy
és hogy milyen a kapcsolatom a lánnyal.
De hogy egy konkrét példát is mondjak, ha pl. találnék egy ötezrest, azt bnőmmel, akivel már 3,5 éve együtt vagyunk, simán megosztanám.
De ha oszt társammal találnék egy ezrest, megtartanám.
nem kimondott "elkérésről" van szó
hanem csak úgy, miért ne alapon áll fent a kérdés a bnőtől
ma 16:48
"elrakjam én?"
Ilyen sincs, mert általában csak az egyikünk pénztárcáját visszük úgyhogy abba raknánk. :DDD
De hogy ne kukacoskodjak: ideadná. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!