Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen reakció a normális a következőben? Ha pl a pasi talál egy bankjegyet, mire a nő megkérdi: nekem adod?
nem, nem arra akarok kilyukadni, hogy a nők a pénzre hajtanak, hanem, hogy milyen egy önző férfi, milyen egy normális, milyen egy adakozó, GONDOLKODÁSBAN!
tekintve, hogy az én barátom luxus körülmények közt él, és ha beteg vagyok egy c vitamint nem kapok tőle, annak ellenére, hogy velem akar élni...
a fenti példára örülnék SPONTÁN reakciónak és annak értelmezésének!
Hát nézd ez sok mindentől függ. Alap személyiség- szerintem ez a legmeghatározóbb. Aztán anyagi helyzet, csaj anyagi helyzete, kapcsolatom a csajjal, talált pénz mennyisége, rokonaim anyagi helyzete.
Önző férfi(egyébként szerintem ugyan úgy gondolkodnak a nők is): miért adnám neki ha én találtam....
adakozó férfi: adakozik:)
A barátodról annyit, hogy bár fiúból vagyok nem élnék olyan férfival aki képes lenne de mégsem viseli gondomat és mégsem segít engem. Te tudod.
hogy mennyi minden lezajlik egy emberben talált pénz esetén...hu, pedig csak hipp-hopp jé.de már elemzés, ragaszkodás, kapcsolaton ítélkezés, stb
a barátom elvből nem segít amúgy, mindenki tartsa el magát alapon
szerintem a másikkal való törődés megmutatkozik az adakozásban
az más kérdés, hogy a másiknak erre szüksége van, vagy sem
de párkapcsolatban szerintem a pénz kifejező eszköze annak, együtt élünk e, vagy egymás mellett
Ha a párom találna pénzt, nekem eszembe sem jutna elkérni... viszont ő magától ajánlaná fel, hogy menjünk belőle moziba vagy sushizni, attól függ, milyen összeg.
23/L
az "elkérés" csak azért szükséges ebben a példában, hogy megmutatkozzon a srác gondolkodásmódja
nem a lányt akarom elemezni
de nagyjából értem
alig csapja meg az embert valami tulajdonlás szele, máris rendelkezik
az eddig barátaim különlegesek voltak úgy látom
(példa: volt egy srác, együtt nőttünk fel, amikor találkoztunk - diák voltam - nagyon le volt csúszva, rongyokban járt és elhívott gyorsbüfézni, és nekem adta az apróját-ami nagy pénz volt akkor neki is nekem is, tágra nyílt szemekkel csodálkoztam - nem is kértem, vagy másik: amikor tesomnak könyörögtem hogy vegyünk a zsebpénzünkből játékot, majd eltitkoljuk otthon - anya nem engedte meg- a nagy könyörgésem hallatán oda jött egy idegen és megvette nekem...)
és még ezeregy példát tudnék mondani
tehát ezidáig nem tudtam hogy így működik az önzetlenség is, ahogy írjátok a példa alapján
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!