Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők (de nem csak)! A kapcsolataidat mennyire befolyásolta a párod végzetsége? (többi lent)
egy kivételével mindig én voltam az iskolázottabb. az az egy is olyan volt, hogy ő akkor volt egyetemista, én még középiskolás, azóta behoztam a lemaradásom:)
egyébként a többire jellemzőbb volt az életművész életstílus, vagyis még egy érettségit sem sikerült összehozniuk:D de 2 exemet elzavargattam tanulni, azóta tanulnak :))
és semelyik sem volt primitív, ez fontos számomra. csak értelmes, intelligens, érdeklődő emberekkel szeretem magam körülvenni.
valamilyen szinten persze ez is számít hisz ha nekem egyetemi diplomám van,akkor én személy szerint nem jönnék össze 1 olyan férfival akinek mnodjuk még a 8általánosa sincs meg,mert ez a későbbiekben bonyodalmakat okozhat családon belül..bár az előző páromnak szimpla érettségije volt bár ő profi focista ugyh még ha csak 1 érettségije is van akkor is jóval többet keres mint mondjuk én friss diplomás...de ettől függetlenül én felnéztem rá de főleg azért mert idősebb volt Nálam...
Bár állítása szerint ő meg rám nézett fel,mert simán elvégeztem a vizsgáimat jogon,és szerinte ez nagy dolog..
Életem nagy szerelme nem diplomás, fizikai munkás, én pedig több diplomás.
Mindig is a magas végzettségűek felé húzott a szívem, ő az egyetlen, aki nem felsőfokú végzettséggel rendelkezik. Viszont őt szeretem a legjobban. A világot odaadnám érte:)
egyetemista vagyok, most lesz meg a diplomám, barátomnak érettségije van és dolgozik
őt látom hogy netán picit zavarná, hogy mit szólnak, de már hesegettem el a bánatba embereket hogy szálljanak le róla
itt nem ez a lényeg
az se biztos hogy a diplomámmal többet fogok tudni keresni....
amúgy okos, értelmes, sokszor még jobban mint én :) szóval nem baj
5 párkapcsolatomból eddig 2 olyan volt ahol a fiú általános v. középiskolában bukott. az egyik ráadásul végül az érettségiig sem jutott el, 10.ben 18 évesen ott hagyta a sulit. nem tudom, hogy sikerült ilyen ember mellett jól éreznem magam, számomra nagyon fontos hogy tervei legyenek valakinek. a jelenlegi barátom viszont sokkal okosabb nálam bár ezt nem hajlandó beismerni:)
ja, most leszek végzős egy "elit" gimiben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!