Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők (de nem csak)! A kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők (de nem csak)! A kapcsolataidat mennyire befolyásolta a párod végzetsége? (többi lent)

Figyelt kérdés
Arra vagyok kiváncsi, hogy a kapcsolatodban neked volt magassabb végzetséged vagy párodnak. Volt-e olyan eset, hogy valakinél a nő rendelkezett diplomával és a férfi modjuk felsőfoku nélküli, fizikai munkás volt, stb. Szóval az iskolázotság arányára vagyok kiváncsi a kapcsolataitokban. Felutdál rá nézni, ha többet kerestél nála, stb?
2011. aug. 21. 19:34
 1/7 szamóca.. ***** válasza:

egy kivételével mindig én voltam az iskolázottabb. az az egy is olyan volt, hogy ő akkor volt egyetemista, én még középiskolás, azóta behoztam a lemaradásom:)

egyébként a többire jellemzőbb volt az életművész életstílus, vagyis még egy érettségit sem sikerült összehozniuk:D de 2 exemet elzavargattam tanulni, azóta tanulnak :))

és semelyik sem volt primitív, ez fontos számomra. csak értelmes, intelligens, érdeklődő emberekkel szeretem magam körülvenni.

2011. aug. 21. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:

valamilyen szinten persze ez is számít hisz ha nekem egyetemi diplomám van,akkor én személy szerint nem jönnék össze 1 olyan férfival akinek mnodjuk még a 8általánosa sincs meg,mert ez a későbbiekben bonyodalmakat okozhat családon belül..bár az előző páromnak szimpla érettségije volt bár ő profi focista ugyh még ha csak 1 érettségije is van akkor is jóval többet keres mint mondjuk én friss diplomás...de ettől függetlenül én felnéztem rá de főleg azért mert idősebb volt Nálam...

Bár állítása szerint ő meg rám nézett fel,mert simán elvégeztem a vizsgáimat jogon,és szerinte ez nagy dolog..

2011. aug. 21. 19:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Semennyiben. Egyszer volt magasabb végzettségű barátom nálam, amúgy meg általában alacsonyabb. Nem nagyon éreztem meghatározónak.
2011. aug. 21. 19:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Életem nagy szerelme nem diplomás, fizikai munkás, én pedig több diplomás.

Mindig is a magas végzettségűek felé húzott a szívem, ő az egyetlen, aki nem felsőfokú végzettséggel rendelkezik. Viszont őt szeretem a legjobban. A világot odaadnám érte:)

2011. aug. 21. 19:53
 5/7 anonim ***** válasza:

egyetemista vagyok, most lesz meg a diplomám, barátomnak érettségije van és dolgozik

őt látom hogy netán picit zavarná, hogy mit szólnak, de már hesegettem el a bánatba embereket hogy szálljanak le róla

itt nem ez a lényeg

az se biztos hogy a diplomámmal többet fogok tudni keresni....

amúgy okos, értelmes, sokszor még jobban mint én :) szóval nem baj

2011. aug. 21. 20:01
 6/7 szkii ***** válasza:
Egyáltalán nem számít.
2011. aug. 21. 20:03
 7/7 anonim ***** válasza:

5 párkapcsolatomból eddig 2 olyan volt ahol a fiú általános v. középiskolában bukott. az egyik ráadásul végül az érettségiig sem jutott el, 10.ben 18 évesen ott hagyta a sulit. nem tudom, hogy sikerült ilyen ember mellett jól éreznem magam, számomra nagyon fontos hogy tervei legyenek valakinek. a jelenlegi barátom viszont sokkal okosabb nálam bár ezt nem hajlandó beismerni:)

ja, most leszek végzős egy "elit" gimiben:)

2011. aug. 21. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!